Publicitat
Societat · 5 de Juny de 2009. 12:29h.

L'arquebisbe de Barcelona planta TV3

Martínez Sistach demana un qüestionari previ abans de ser entrevistat a 'El Club'

El cardenal-arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach, va deixar plantat el presentador del programa 'El Club' de TV3, Albert Om, dimarts passat, segons ha sabut e-notícies de fonts solvents. Martínez Sistach havia acceptat ser entrevistat en aquest espai, però quan va arribar als estudis de la cadena va demanar el qüestionari de les preguntes.

El periodista li va dir amablement que no ho feien amb ningú i que no podia fer una excepció. El cardenal va optar aleshores per marxar dels estudis TV3 a Sant Joan Despí i Om va haver d'entrevistar una persona del públic. El presentador, en efecte, ho va justificar com "un experiment" després de "969 programes".

L'entrevistada va ser una senyora, Núria Duran. Albert Om va confessar en començar que "habitualment m'he documentat i he llegit coses, però de vostè no en sé res" i la convidada va contestar que no s'amoïnes, que "ja li explicaré jo", que va provocar les rialles de la resta d'assistents.

Martínez Sistach, en una misa
Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#24 Catalino, Lérida, 10/06/2009 - 23:21

Creo que el error de Sistach fue no haberse negado de entrada a colaborar con la tele-basura.
(lamento no controlar lenguas exóticas; cuano termine con el proto-bantú, lo mismo me animo con el catalán)

#23 josep ruiz, scf, 07/06/2009 - 19:44

Coneixent la "fauna" que s'arrossega per TV3, trovo molt assenyat el que ha fet aquest home......

#22 Xavier, Barcelona, 06/06/2009 - 22:22

Ben fet. Si no el conviden per parlar sobre cap tema en concret és lògic que abans vulgui saber sobre que se li preguntarà. Fàcilment devia veure que pel caire del programa serien preguntes per fastiguejar-lo.

#21 Montserrat, Arenys, 06/06/2009 - 13:42

De què tenia por l'arquebisbe?
No conèixer prèviament ,les preguntes no és cap motiu per deixar plantat el periodista.
L'arquebisbe no es mereix el càrrec que té.

#20 Maria, Barcelona, 06/06/2009 - 10:05

Problament no ho fan amb ningú això densenyar el qüestionari. Però estic segura que depèn de qui sigui l'entrevistat, aquest qüestionari és més amable o menys . En el cas del Cardenal, hagués tingut molt mala llet. Ja ens comencem a conèixer.....