Societat · 15 de Gener de 2009. 10:39h.

L'assassí de la Vila Olímpica ja és al carrer

Un sancionat del Bada Bing és autor del crim de Juan Carlos Robledo l'any 2000

L'assassí de la Vila Olímpica ja és al carrer

Valentín Moreno (foto:TV3)

El Comitè de Competició de la Federació Catalana de Futbol va suspendre cautelarment tots els partits que havia de disputar el Bada Bing, així com a quatre jugadors de l'equip que va agredir el dissabte passat al Rosari Central de Catalunya i va causar 10 ferits que van ser assistits a urgències. Entre els quatre sancionats figura Valentín Moreno Gómez, de 25 anys, que va ser autor del crim de la Vila Olímpica, comès en el 2000 quan era menor d'edat, després de propinar, al costat de nou amics, una pallissa mortal a Carlos Javier Robledo, de 24, a les portes de la discoteca Back Fire.

Valentín Moreno va ser un dels autors del crim de la Vila Olímpica, que va causar una gran commoció a la societat barcelonina. Segons la sentència, d'abril del 2002, ell va ser el jove que va donar el primer cop a la víctima. Com aquell dia encara no tenia els 18, Valentín es va beneficiar de la llei del Menor del 2001. Va ser condemnat per assassinat, lesions i robatori amb violència a un màxim de vuit anys de reclusió. La sentència explicava que Valentín, expert en arts marcials, va anar a matar a Carlos Javier. Ell i els seus amics li van rebentar els testicles i li van partir el crani.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 manel ferran, BCN, 15/01/2009 - 23:41

quin país de merda i quina justícia de merda...!!! aquí pots assassinar, pots donar cops d'estat, i et surten gratis. En canvi si cremes la foto del rei, o se't fa simpàtica Batasuna, tens cadena perpètua....!

#12 Realment indignant, De per aqui, 15/01/2009 - 22:30

I jo em pregunto: Aquestes son la lleis que tenim? On es la justicia? Us agradaria que us matesin un fill i al cap de 4 dies vegessiu el assesi voltan pel carrer? Al final arribarem que el poble s'haura de pendre la justicia per la seva ma. Es INDIGNANT

#11 Joan, Lloret de Mar, 15/01/2009 - 16:59

Quan un grup de persones mata per unes ideas,40 anys de presó. Quan un grup de persones s´ajunta per robar i matar ni la meitat de condemna.Aquesta es la justicia de Espanya del cual estàn tan orgullosos una serie de de catalans ben situats economicament.

#10 Aleix, Bcn, 15/01/2009 - 16:01

Ara ja no saps escriure ni el meu nom ni el teu, ni tancar els parèntesis: continua així que anem bé.

#9 Fora escòria de Catalunya, Lleida, 15/01/2009 - 13:45

Com sempre la delinqüència parla en castellà i prové de l'immigració espanyola més cutre i inadaptada.. Que era del barça? potser, i? Sempre hi ha xarnegos que és fan del barça per fer-se perdonar..Deportació dels delinqüents espanyols ja!!