Publicitat
Societat · 24 de Gener de 2012. 17:49h.

L'assassí d'Olot assegura que "sóc bona persona"

Està acusat d'onze assassinats

L'assassí d'Olot assegura que "sóc bona persona"

Joan Vila, en una imatge d'arxiu. (Foto: TVE)

Joan Vila, l'home que va confessar que havia mort onze avis de La Caritat d'Olot, ha assegurat en una entrevista a El Punt Avui que "jo crec que sóc bona persona". "La prova és que aquí -a la presó de Figueres-, tot i que al principi em rebutjaven pel que hi havia, ara, a mesura que la gent em va coneixent, he fet amics".

L'autor confés dels assassinats en sèrie al geriàtric olotí ha remarcat que "a mi no em semblava pas que fes res mal fet. Potser qualsevol que s'hagués trobat en en el meu lloc, davant de gent en fase terminal, hagués fet el mateix".

Preguntat sobre si demanaria perdó, Vila ha dit que "jo penso que no sóc culpable i per tant no he de demanar perdó per res. Jo podria demanar perdó per exemple si et fes enrabiar a tu, però si jo no crec que hagi fet res mal fet, no puc demanar perdó, com va fer en Pere Puig per exemple".

Vila ha reclamat un "arrest domiciliari" perquè diu que "no puc assimilar estar 25 anys a la presó". "Els costaria menys diners, perquè aquí tancat els costo molts diners. Diuen que la presó és per rehabilitar, però a mi m'espatlla", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Víctor, Reus, 25/01/2012 - 09:48

Olot es la España profunda.

#3 Bertix, Girona, 24/01/2012 - 21:03

Mira que es buena persona... Si no pot estar 25 anys a la presó, que s'apliqui la mateixa medicina que als avis als que va ajudar... Un bon glop d salfumant!

#2 Santet, Olot, 24/01/2012 - 19:50

Be, si no vol estar tant temps a la preso potser caldra que s'apliqui el mateix remei que va donar als que no li varen demanar. Pobret els seus pares vivint en un geriatric, esperm que no n'hi hagi cap com ell.

#1 Kropotkin, Vic, 24/01/2012 - 19:22

Si es cierto lo que afirma, entonces nunca podrá dedicarse a la política. Es lamentable porque con un historial asi prometía... En fin...