Publicitat
Societat · 15 de Juny de 2012. 17:04h.

L'Assemblea Nacional Catalana arriba a València

Convidada per "un grup de persones amb una ferma convicció nacional"

L'Assemblea Nacional Catalana arriba a València

Una imatge de la constitució de l'ACN al Palau Sant Jordi

L'Assemblea Nacional Catalana (ACN), que es va constituir al Palau Sant Jordi el passat 10 de març, realitzarà la seva presentació a València el proper 20 de juny. L'acte ha estat organitzat per "un grup de persones amb una ferma convicció nacional".

L'objectiu d'aquest col·lectiu és "conèixer el projecte de l'ACN i iniciar-se un de semblant al territori" valencià. Els convocants han fet pública una carta en què consideren que cal "treballar junts per garantir que siga possible el nostre futur com a poble independent".

"Un futur en què ens imaginem amb el Principat i les Illes i no dins de l'actual Estat espanyol", han remarcat. Els independentistes valencians han afegit que veuen amb “simpatia i complicitat” associacions com l’ANC, que “ha agafat una volada extraordinària i s'està expandint per tots els racons de la geografia de Catalunya”.

Carles Castellanos, Jaume Marfany i Carles Benítez, seran els encarregats de presentar el projecte de l'ANC al Centre Octubre CCC de València.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#15 BEJOTA, BARCELONA, 18/06/2012 - 13:46

"Llega a Valencia invitado" por un grupito altamente subvencionado durante años por Cataluña.Dejemos que sigan soñando en anexionarse otros territorios porque ello significa que Catalunya les sabe a poco ( más o menos ,dos veces la provincia de Soria,pero con mar).

#14 Fran, Llinars, 17/06/2012 - 18:24

A València? pero si la representació es practicament inexistent. Si això es fes al reves estarien parlant de provocació. Fa riure veu cognoms dels organitzadors d´aquesta costellada, Castellanos, Benitez.... xarnegos buscant cadira i plat calent i subvencionat, es clar.

#13 Pere, Oliva, 16/06/2012 - 17:35

Es cert, a València, hi-ha molta gent que odia tot el que no es espanyol. Prefereixen ser Albacete con playa. Malgrat, estos sordids i els que els esperonen, els valencianoparlants amatents de la terra, ens podem reunir en assamblea quan ens passe pels gustos

#12 Jordi, Zaragoza, 16/06/2012 - 16:11

¡Abajo el imperialismo español! Visca l'imperialisme català!

#11 un, no catalán, REINO DE VALENCIA, 16/06/2012 - 13:45

TODAVÍA no os dais cuenta los PANcatalanistas, que en el REINO DE VALENCIA sois INNACEPTABLES, ¡vosotros seguid tirando el dinero en chorradas que no dan fruto! aqui en el REINO DE VALENCIA todo lo PANcatalanista, sobra, meteros en vuestra casa y dejad tranquilos a los demás, como hacemos nosotros.

#11.1 Ralph, BCN, 16/06/2012 - 17:30

Valencia es la playa de los Madrileños, y los Valecianos sus sirvientes y camareros.

#11.2 Pere, Oliva, 18/06/2012 - 12:17

Ralph, al País Valencià som igual de mesells que vosaltres. I els cambrers, molts d'ells, parlen la llengua de la terra; cosa que al Principat ès prou més dificil. Peix frito i bocadill de ques, es el que mengeu a molts establiments d'hosteria. Ara ès de veres, 'hi-ha tants espanyols com a Cataluny