Publicitat
Societat · 1 d'Octubre de 2021. 13:33h.

L'Audiència Nacional es fa càrrec de Tsunami

El jutjat d'instrucció 1 de Barcelona s'inhibeix en favor de l'òrgan de Madrid

L'Audiència Nacional es fa càrrec de Tsunami

L'Audiència de Barcelona ha confirmat la decisió del jutge Joaquín Aguirre d'enviar la part de l'operació Volhov que fa referència a Tsunami Democràtic, que va organitzar les protestes més majoritàries contra la sentència de l'1-O, com ara l'ocupació de l'aeroport o el tall de l'AP-7; a l'Audiència Nacional.

El tribunal s'encarregarà d'aquesta peça concreta de l'operació Volhov que afecta Xavier Vendrell, David Madí, Oriol Soler, Jaume Cabaní, Josep Campmajor, Marta Molina i Josep Lluís Alay. El magistrat situa els investigats en la direcció i organització de Tsunami i creu que aquesta organització comptava amb una "estructura organitzativa".

Davant l'oposició de la Fiscalia, que considerava que la decisió no tenia la "més mínima motivació fàctica i jurídica"; el tribunal ha considerat que hi ha "prou indicis" que algunes persones investigades "estarien integrades en l'estructura organitzativa de Tsunami Democràtic i haurien participat de manera principal en les activitats delictives organitzades i encaminades a la mobilització de la massa social independentista".

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#8 Benito, Tarragona, 02/10/2021 - 17:29

Audiencia nacional+pedro sanchez, s.a.= absolucion total.

#7 Flanagan , Tabarnia City, 01/10/2021 - 21:46

Hay una demanda en curso de unos 100 millones de euros de la asociación de transportistas entre otras,a ver como queda repartido el premi.

#6 Neferu, Barcelona, 01/10/2021 - 19:54

Qué valientes los de la Audiencia de Barcelona. Por temor a que sean señalados como traidores a la republiqueta, le pasan el muerto a Madrid. ¡¡Qué gran ejemplo de profesionalidad!!

#6.1 Ramón d'Osca, Tractoria interior, 01/10/2021 - 20:02

De terrorismo, narcotrafico y delitos monetarios se encarga la Audiencia Nacional a nivel nacional. Nacional de España.

#5 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 01/10/2021 - 18:51

Que vayan tirando del hilo de la madeja del Chungami y veremos como se lega a los mismos de siempre.

#4 C, Vilassar de Mar, 01/10/2021 - 17:01

Jo diria que la taxonomia d'aquests no quadra. No tenen el cap amb forma de síndria com un català pota negra. El tenen més aviat de boniato, herència de mescla de gents diverses. No poden estar darrera d'aquest artefacte tan exitós. Una mostra més de repressió il·limitada.