Publicitat
Societat · 30 d'Octubre de 2019. 10:53h.

L'Audiència Nacional estreny el cercle sobre el Tsunami Democràtic

La Guàrdia Civil considera que "Impulsa la comissió d'atacs terroristes"

L'Audiència Nacional estreny el cercle sobre el Tsunami Democràtic

La Guàrdia Civil ha enviat una carta i una ordre judicial a Github -plataforma de Microsoft on s'allotgen les rèpliques de la web i l'app de Tsunami Democràtic- per bloquejar-les. De fet, la plataforma ja ha blocat l'accés des d'Espanya i quan s'intenta accedir apareix un missatge que diu "repositori no disponible en la teva localització".

L'Institut Armat comunica a Github que "Espanya s'enfronta actualment a una sèrie de disturbis violents que involucren greus desordres públics i el sabotatge d'infraestructures crítiques".

La Guàrdia Civil afegeix en aquest sentit que "l'Audiència Nacional està duent a terme una investigació en la qual el moviment Tsunami Democràtic ha estat confirmat com una organització criminal que impulsa la comissió d'atacs terroristes". "L'objectiu principal de Tsunami Democràtic és coordinar aquests disturbis i accions terroristes utilitzant qualsevol mitjà possible", sentencia.

A banda del bloqueig, també demana "les dades relacionades amb la investigació abans esmentada" i assenyala que "és el mateix procediment que seguim amb altres proveïdors de serveis ubicats als Estats Units, com Microsoft o Google".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#6 JohnMcLane, Barcelona, 30/10/2019 - 18:11

Para los de la A.N. que sepan que lo mejor contra el estreñimiento es Fave de Fuca o ciruelax, éste último es "mano de santo", porque otra cosa no van a conseguir, si no consiguieron encontrar ni una sola urna ¿como van a encontrar a los surferos del Tsunami?

#6.1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 30/10/2019 - 19:08

Alcapone también creía que no lo pillarían nunca.

#5 a quien corresponda, Barcelona, 30/10/2019 - 17:21

el cerco se estrecha, tic,tac,tic,tac...

#4 Didac, Barcelona, 30/10/2019 - 15:50

Que tirin del fil i arribaran on tots sospitem, al refugi de les ratetes que escombraven l'escaleta en aquella Suissa paradisiaca, aquell parell van convocar als veritables guionistes de la conspiració que van fer cap allà en peregrinació desde Belgica i desde Bcn. El dia que tot se sàpiga els inocents del ramat veuran en mans de qui estan...

#3 Cris, Barcelona , 30/10/2019 - 14:48

Y son tan cortos que cuando los pillen los juzguen y según los cargos los metan en la cárcel. Culparán al estado Español como siempre. Por si cuela. Quien la hace la paga.

#2 Neferu, Barcelona, 30/10/2019 - 13:22

A ver si es verdad que un día podamos ver en el banquillo a los verdaderos líderes que se esconden tras en tsunami.