Publicitat
Societat · 9 de Gener de 2014. 20:36h.

L'autor de l'apunyalament de Barcelona és marroquí

L'home, de 20 anys, va ser detingut hores abans per agredir un indigent a la plaça Reial

Els Mossos d’Esquadra han detingut avui a les 18:25 hores el presumpte autor del doble apunyalament del barri de la Ribera de Barcelona. Es tracta d’un home de 20 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Barcelona. Aquesta persona ja va ser detinguda ahir a primera hora per la Guàrdia Urbana de Barcelona per haver agredit un indigent a la plaça Reial.

Els investigadors dels Mossos d’Esquadra tenien sospites que es podia tractar del mateix individu que va protagonitzar l’agressió per arma blanca al barri de la Ribera i van realitzar un seguit de proves per verificar la seva autoria en el doble apunyalament. Aquestes proves han donat un resultat positiu. A partir d’aquest moment, a la detenció per delicte de lesions s’hi va afegir la imputació per un doble delicte d’homicidi, un d’ells en grau de temptativa.
 
Els fets es van produir aquest dimarts a la tarda quan els Mossos d’Esquadra van ser alertats d’un doble apunyalament a la via pública amb el resultat d’una víctima mortal i una persona ferida per arma blanca. La víctima mortal era un home de 64 anys de nacionalitat espanyola. Arran d’aquests fets es va muntar un dispositiu per tal de detenir l’autor i determinar les circumstàncies de la mort.

Publicitat
Publicitat

34 Comentaris

Publicitat
#36 Papaluna, Barcelona, 11/01/2014 - 20:09

Sempre aigual. Magribins, latinos de navalla fàcil i disposats a fer-nos mal físic. Ho porten als gens, doncs el valor per la vida és nul a casa seva, on la violència és el normal i els valors i el respecte a les lleis són inexistents. Molts n'estem farts d'aquest tipus d'immigració. No la volem.

#35 Papaluna, Barcelona, 11/01/2014 - 11:44

Falten els comentaris des de el #5

al # 11, espai i temps en el que vaig enviar-ne un que haveu censurat (magrebins, latinos...). Però, els altres cinc (d'altri) també eren 'impublicables'? A veure si ha estat una errada tècnica vostra. Si és així podeu ser més amables amb mi i respondre'm?

#34 Torrecollons, Reus, 10/01/2014 - 17:03

I si fos de ... també ho dirieu? Tots els marrquins són delinqüents? Ho sento peró l'article és xenòfog.


//*//

#31 Pere, Comarca Garraf, 10/01/2014 - 15:15

Estimat país d`acollida, Catalunya, quan se d`aquests fets, penso en Refranyer castellà ? ?Cria cuervos y ...

#30 Bernat, BCN, 10/01/2014 - 13:49

Aquest paio és un dels que van venir a Catalunya per pagar-nos les pensions el dia de demà, oi?