Publicitat
Societat · 26 de Juny de 2020. 09:31h.

L'empresa que va exculpar la Generalitat nega tracte de favor

També ofereix serveis als ajuntaments de Barcelona i Tarragona, la Diputació de Barcelona o l'Àrea Metropolitana de Barcelona

L'empresa que va exculpar la Generalitat nega tracte de favor

El director de l'agència de comunicació NothingAD, Ferran Burriel, ha negat en una carta a El Triangle que la seva empresa rebi un tracte de favor pel fet que el Departament de Salut li hagi pagat 553.719 euros perquè distribueixi la seva publicitat institucional als mitjans digitals gràcies a un contracte d'urgència arran de la pandèmia del coronavirus.

El digital va publicar aquesta informació el passat dilluns i va recordar que Burriel va renunciar a cobrar 80.440 euros per la inserció de publicitat institucional del referèndum de l'1 d'octubre. La mateixa informació assenyalava que des que va renunciar a cobrar aquests serveis, NothingAD Comunicació ha facturat a la Generalitat 8,2 milions d'euros.

Burriel destaca que la Generalitat ha pagat uns 330.000 euros a Proximia Havas per la compra d'espais publicitaris a les televisions i exteriors, uns 400.000 euros a WaveMaker per la compra d'espais a les ràdios i uns 800.000 euros a Netthink Iberia per fer-ho a mitjans impresos.

També remarca que l'empresa està homologada i ofereix serveis a altres institucions com els ajuntaments de Barcelona i Tarragona, la Diputació de Barcelona o l'Àrea Metropolitana de Barcelona i afegeix. Finalment recorda que d'altres empreses del sector també van renunciar a cobrar per feines que van fer per promocionar el referèndum.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 T Creus, Corruptaluña 3 % - 4 %, 26/06/2020 - 12:17

Cada dia queden menys il·lusos separates quan van coneixent els secrets en què es mou l'independentisme i se sent menyspreat i utilitzat. El que diu l'empresa és cert. No té un tracte de favor, té molts tractes de favor i influències en diferents institucions catalanes. No seria estrany que les comissions i regals anessin a raig i no en comptago