Publicitat
Societat · 25 de Gener de 2013. 16:40h.

L'empresari rus detingut patrocinava el Lloret

A través de la immobiliària sospitosa DDC

L'empresari rus detingut patrocinava el Lloret

Un entrenament del Lloret d'hoquei quan DDC patrocinava l'equip. (Foto: akopsdstick.blogspot.com)

La immobiliària Development Diagnostic Company SL (DDC), de l'empresari rus Andrei Petrov, va patrocinar durant diverses temporades els equips d'hoquei i futbol de Lloret.

Petrov és un dels quatre detinguts per un presumpte delicte de blanqueig de capitals. L'empresari rus figura com a administrador únic d'aquesta companyia que té el seu àmbit d'actuació a la comarca de la Selva.

Aquesta companyia va iniciar al construcció d'un centre comercial a Lloret al 2009, quan l'alcalde de la localitat era Xavier Crespo, en què es va beneficiar d'una bonificació del 50% en l'impost d'obres. El consistori va argumentar aquesta decisió per l'"interès social" del projecte.

El regidor d'Urbanisme i Hisenda, Josep Valls, presidia en aquelles dates l'equip de futbol de la vila selvatana. El regidor d'Esports era Ivan Tibau, actual secretari de l'Esport de la Generalitat, que quan es va retirar també va ser entrenador del club d'hoquei fins al 2011, quan va substituir Anna Pruna.

L'alcalde de Lloret, Romà Codina, ha assenyalat que els agents judicials, en l'actuació d'aquest divendres, "no han demanat cap informació de cap funcionari, de cap polític, absolutament de ningú, i estan demanant informació concreta sobre ciutadans de Lloret". 

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 falta el nombre del partido, b, 26/01/2013 - 00:19

voy a tener que mirar la prensa de Madrid para saber que partido político manda en LLoret