Societat · 30 de Març de 2012. 09:11h.

L'endemà dels bàrbars

El centre de Barcelona es desperta amb cafeteries cremades, aparadors trencats i vidres per terra

L'endemà dels bàrbars

Estat en el que ha quedat l'Starbucks de plaça Urquinaona

Cafeteries cremades, aparadors trencats, voreres plenes de vidres, serveis de neteja que no donen a l'abast... La plaça de Catalunya i rodalies ha despertat avui en un estat deplorable com a conseqüència de l'acció dels violents autoanomenats antisistema durant la vaga general d'ahir, en què els bombers van haver d'apagar focs fins a les 4 de la matinada.

Turistes i ciutadans fotografien l'espectacle dantesc com qui retrata el Parc Güell o la Sagrada Família, alhora que no dissimulen el seu gest de desaprovació. La cafeteria Starbucks, amb aspecte d'haver patit un bombardeig, roman custodiada per dos guàrdies de seguretat, que impedeixen que ningú no s'hi apropi.

El Corte inglés no ha pogut salvar ni un vidre de la seva façana, com tampoc no ho han pogut fer les entitats bancàries de la zona, víctimes habituals de la febre destructiva dels vàndals.

Una pintada en un aparador trencat, feta per un antisistema, defineix el que van fer ahir els violents: "explotadors". A Barcelona ahir la van fer explotar i avui la premsa internacional ho publica en portada.

Una altra pintada a la Borsa de Barcelona, entitat acusada de "sionista", reivindica l'us d'aquesta violència: "si quan som pacífics no cambia res, què hem de fer?"

Veure fotogaleria

Un agent custodia l'entrada de la cafeteria

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#10 jajajajaaaaa, Barceloan, 30/03/2012 - 14:03

tanta retallada no hi ha prou mossos ? aissssssssssssss i a més molts eren maulets, suposo que a algu ja li va be, es trata d´esclafar l´ambient....l´any vienent eleccions i a d´estar tot molt inflamat per tapar pactes pervesos

#9 Grimm, Barcelona, 30/03/2012 - 13:33

Felicitats tant als analfabets violents que no saben fer res més que destruir com aquells que els disculpeu i minimitzeu les seves accions. Recordeu que això ens passa factura com a societat, econòmica i èticament.

#8 Marc, Barcelona, 30/03/2012 - 13:17

Tinc la sensació que aviat cremarà el Passeig de Gràcia de dalt a baix. La culpa de tot això és dels polítics i dels seus còmplices, els banquers.

#8.1 Desperta Ferro, Ribagorça, 30/03/2012 - 22:40

Les meves simpaties per polítics i banquers probablement són menors que les teves, però pels terroristes -exacte: això són- i qui els justifiquen encara són menys.

#7 basta ja !, bcn, 30/03/2012 - 11:25

És intolerable. Cal que els bàrbars delinqüents antisistema paguin amb diners o presò, totes les destrosses que han fet. Els contribuents no hem de pagar els deliris de gent malalta que no sap conviure.

#6 pere, bcn, 30/03/2012 - 11:13

no hi ha manera de aturar aixo? on eran els mossos? (amagats a la ap7 amb el radar, es clar) No preveien els aldarulls?(classics, per desgracia, a Bcn)Un altre cop som unics. Ara els toca als jutges. Ma dura amb aquestes besties (una altre utopia)