Pintades indepes contra el rector de la UAB per haver autoritzat un acte de S’ha Acabat

L’enemic a casa

L'organització 'Acció per la Independència' ha fet pintades a la casa del rector de la Universitat Autònoma de Barcelona, Francisco Javier Lafuente. El grup independentista ha escrit a la façana del domicili "col·laborador feixista" i "defensa'ns rector traïdor".

'Acció per la Independència' ha reivindicat els actes al seu compte de Twitter. El grup ho ha justificat, ja que el rector va permetre el passat 25 de novembre un "acte infame" de l'organització constitucionalista 'S'ha Acabat!' i, a més, "va autoritzar l'entrada dels Mossos d'Esquadra, els quals van acabar carregant amb violència contra els estudiants concentrats", segons expliquen en un comunicat.

Dies abans, però, ja hi havia hagut un escarni a la UAB contra un acte de l’entitat constitucionalista, que va veure com independentistes els hi destrossaven la carpa. En aquella ocasió, el rector no va fer res al respecte, fet que va provocar la queixa de S’ha Acabat.

En el seu escrit han demanat la dimissió del rector i han qualificat les pintades com una "petita i simbòlica acció" i "un exemple i un avís de la nostra capacitat". L'objectiu d'aquesta, segons explica l'organització independentista, és avisar que la "permissivitat als ultratges i provocacions de l'espanyolisme més ranci, així com el col·laboracionisme, no quedarà sense conseqüències".

'Acció per la Independència' ja va amenaçar al rector de la UAB el passat 25 de novembre, en una piulada en la qual afirmaven, dirigint-se directament a Francisco Javier Lafuente, "senyor rector, atingui's a les conseqüències".

'S'ha acabat!' ha mostrat la seva solidaritat amb el rector de la universitat i ha condemnat els actes, a través d'un comunicat. "Recordem al Senyor Lafuente que permetre actituds violentes de l'independentisme a la Universitat Autònoma de Barcelona o a qualsevol altre lloc acaba tenint conseqüències greus al llarg del temps, ja que el separatisme antisistema és un moviment polític de naturalesa violenta i venjativa", ha afegit l'organització en el seu escrit.

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#24 Marcial Heredia, el circo de la tele, 09/12/2021 - 16:30

Pero ande van esos? Esos son alumnos sin duda, lo han escrito sin faltas en un catalán perfecto. El rector podrá estar orgullosos de sus cachorros, poco ha sido, acuérdense de como acabó la pobre carpa. Ya lo ven, a las pequeñas bestias que han ido amamantando les han salido los dientes. Y les da por morder, no, pintar.

#23 Alec, BCN, 09/12/2021 - 15:54

Benvinguts a la republiqueta feixista dels somriures.

#22 Chris, Lérida (RIP Cataluña), 09/12/2021 - 14:57

Judeee!!! Judeee!!!!

Ultras cansinos.Copian en formas a los nazis(el nacional-socialismo del siglo veinte)y algunos todavía dicen que la comparación es rebuscada
Claro que, no es lo mismo que la líen teniendo el poder en la Degene, a que lo hagan si el poder lo tuvieran en el gobierno central, como antaño en Alemania
¿Quo vadis,Sanchez?

#21 Racislunya, Barcelona, 09/12/2021 - 14:43

En aquest paiset de pantomaca l'han convertit, des de dalt, apreteu, apreteu, en una regió racista i carcamal amb un Ku kus clan indepe d'Arrans i cupaires kontra els seus propis conciutadans bilingües,"botiflers" ñordos" i perdent el cul pels de l'altra banda de l'estret Gibraltar Salam malecum

#20 Joaquim Moriscot Bernadell, L'Hospitalet de Llobregat, 09/12/2021 - 11:55

Feixisme pur. Prou impunitat.