Publicitat
Societat · 2 de Desembre de 2011. 19:42h.

L'Enric Valor, en lluita

Un institut d'Alacant es mobilitza a favor del concessionari de la cantina després de perdre el servei

L'Enric Valor, en lluita

Una imatge de la protesta a les portes de l'institut

El canvi en la concessió del servei de cantina d'un institut de Pego (Alacant) ha desencadenat una revolta a la comunitat educativa del centre, que ha protestat per la decisió de la Generalitat Valenciana. Professors, alumnes i AMPA, així com partits polítics a excepció del Partit Popular, s'han manifestat també per donar suport a Víctor Pons, l'home que ha dut aquest servei als darrers vuit anys, i que ara es queda sense el servei.

Els contraris a la decisió de la conselleria d'Ensenyament s'han concentrat a les portes de l'IES Enric Valor i han denunciat la nova concessió "a una antiga empresa de construcció, beneficiària de set concessions més, sense experiència en el sector de la hosteleria".

Segons aquestes persones, Pons ha estat "una part integrant de la vida del centre i ha col·laborat en múltiples activitats tant en relació a la bona salut alimentària com en la convivència i el bon ambient existent entre alumnes i professors".

Aquesta no és la primera vegada que es mobilitzen per donar suport a l'antic servei d'hosteleria del centre  ja que el curs passat, tant l'equip directiu com el consell escolar, s'havien adreçat "a la delegació territorial d'educació instant, amb diversos escrits, perquè fos renovada la concessió al titular actual".

"Totes aquestes circumstàncies no han estat tingudes en compte per la comissió avaluadora, a la qual no ha estat convidada cap representació del centre i ha resolt, segons l'equip directiu i el claustre de l'IES Enric Valor, amb criteris gens transparents en favor de 'la oferta más ventajosa para la Administración' sense tenir en compte allò que més interessava a la comunitat educativa del centre", han remarcat.

Els contraris a la nova concessió s'han plantejat fins i tot el "boicot al nou concessionari", a l'espera que Pons, qui també "hi ha col·laborat desinteressament" en el trasllat de l'antic edifici a unes noves instal·lacions a l'inici del curs, segueixi tenint cura dels entrepans i menús de l'institut.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#1 Pimpollo, Vic, 03/12/2011 - 21:28

Para neófitos: Al catalanista Pons le ha cumplido la concesión. Ésta ha pasado a manos de alguien normal. De qué se queja Pons? Pretende que el chollo del que inmerecidamente disfrutó le sea adjudicado de por vida?

#1.1 Terraxa, Terrassa, 04/12/2011 - 17:15

aquest és el problema, "ha pasado", no hi ha hagut cap procés d'adjudicació, tot a dedo, cosa que per cert, a tu t'agrada molt.
I una altra cosa, no és cap chollo com tu dius.

#1.2 oroneta, Pego, 05/12/2011 - 09:49

Ja em perdonaràs la meua ignorància, però coneixes al tal Pons per a jutjar-lo i tildar-lo de catalanista? No sé, em pareix que no s'han de fer judicis de valor subjectius i molt menys si no coneixes a les persones i al cas de ben a prop, i fins i tot així, jo no m'hi atreviria...