Publicitat
Societat · 5 d'Octubre de 2009. 09:18h.

L'entorn de Millet ofereix suborns

Pretenien infiltrar un espia dintre de l'equip fiscalitzador

L'entorn de Millet ofereix suborns

Fèlix Millet, en una imatge d'arxiu

Emissaris de l'expresident de la Fundació Orfeó Català, Fèlix Millet, han tractat, sense èxit, de subornar almenys a un dels interventors dels comptes del Palau, segons informa El País. Els missatgers pretenien infiltrar a un talp dintre de l'equip fiscalitzador perquè ajudés als acusats a encobrir l'escàndol, destruint proves i informant-los del curs de les investigacions.

Aquests emissaris van proposar almenys a un dels auditors del Palau que posés preu a la seva lleialtat, oferint-li ingressar els diners en un compte a Suïssa. S'han rastrejat un centenar de comptes bancaris i s'han trobat moviments sospitosos en 10 : els que Millet i Jordi Montull, exdirector administratiu de la fundació, empraven presumptament per al desviament de fons. En una d'aquests comptes, domiciliada en una entitat suïssa, es van ingressar a prop de dos milions d'euros.

L'únic auditor que ha confessat als seus superiors haver rebut aquesta oferta ha renunciat, per falta de proves, a presentar denúncia. D'altra banda, El País assegura que el nou director general, Joan Llinares,  ha rebut amenaces de mort mitjançant trucades telefòniques i que tant ell com Mariona Carulla, nova presidenta de l'Orfeó, han estat objecte de seguiments. Per això s'han vist obligats a contractar una empresa privada de seguretat.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Fran, Llinars, 06/10/2009 - 00:20

JOAN(Alella),jo no dic pas q a la resta d´Espanya no n´hi hagin xoriços,els que hi dubteu d q aqui n´hi hagin d´iguals q a la resta d´Espanya sou vosaltres.Aqui qui sempre barreja les coses sou vosaltres els catalanistes.Cas Casino,Banca Catalana,etc

#7 Ernest, tarragona, 05/10/2009 - 22:29

Aquest "senyor" s'ha criat a BARCELONA, aquella BARCELONA gobernada per SOCIALISTES des de fa massa anys, no em crec que els únics que tinguin res a dir siguin els convergents!

#6 anna, Catalunya ó Sicilia, no ho sé., 05/10/2009 - 17:44

Ostres, aixó ja semble la mafia siciliana. Quina poooooooorrrr.

#5 LIDIA OBIOLS SERRA, martorell, 05/10/2009 - 16:01

Aquí queda clar que aquest cas esquitxa moltíssima gent, amb gran poder, en Millet serà el cap de turc, però ell només és la punta de l' iceberg, tot això que heu descrit sona a actes mafiosos que no les de dos senyors individualment.

#4 alemany stolberg, tortosa, 05/10/2009 - 15:17

per aixo en fa por les micronacions, tots son familia cony.