Publicitat
Societat · 29 de Juliol de 2009. 21:43h.

Les adminstracions prenen el control del Palau

L'exgerent del Museu Nacional d’Art de Catalunya, Joan Llinares, serà director executiu

Les adminstracions prenen el control del Palau

Joan Llinares, durant la reunió d'quest dimecres (foto: ACN / Elisenda Rosanas)

El fins fa poc gerent del Museu Nacional d’Art de Catalunya, Joan Llinares, assumirà a partir d’aquest dijous mateix el càrrec de director executiu del Palau de la Música Catalana de forma provisional. Les tres administracions que formen part del consorci, el ministeri de Cultura, la Generalitat i l’Ajuntament, ho han anunciat aquest dimecres, per tal de donar estabilitat al delicat moment que està passant la institució amb la dimissió de Fèlix Millet, que està sent investigat per presumptes irregularitats a la gestió del Palau. La funció d’aquest nou càrrec serà, precisament, crear una nova estructura jurídica i administrativa que eviti, en un futur, possibles episodis similars.

Així mateix, els representants de les tres administracions han decidit destituir Fèlix Millet del càrrec de vicepresident del consorci. Millet ostentava altres dos càrrecs al Palau -president de l'Orfeó Català i president de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana-, dels quals va ser suspès temporalment pels membres de la junta directiva de l'Orfeó dilluns passat, quan ell va posar a disposició els seus càrrecs. La fins ara vicepresidenta primera de l'Orfeó Català, Mariona Carulla i Font, li substitueix com a presidenta executiva del Palau.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 luis, barcelona, 30/07/2009 - 13:14

Pues ahora si que la hemos liao. ¿imaginais la cantidad de INFORMES, COMISIONES, ESTUDIOS y otras ZARANDANJAS que SERÁN NECESARIOS para poner las cosas en orden?
Si alguna vez se ponen QUE NO LO CREO

#1 Amèlia, Sant Quirze del Valès, 29/07/2009 - 23:17

Avui he llegit al diari que el sr. Millet cobra un sou de 26.000 euros al mes... Part d'aquest sou el paguem tots, perquè l'entitat rep una forta injecció de diner públic. Això és una vergonya, sr. Millet. O hauria de de dir sr. Millonet?