Publicitat
Societat · 8 de Juny de 2011. 08:39h.

Les amenaces a Rahola vénen d'un grup de punk

Els joves joves al·leguen que la lletra deia "voy a matar a Pilar Rahola, con un gato de escayola"

Les amenaces a Rahola vénen d'un grup de punk

Rahola

El grup Islam, en una carta enviada a La Vanguardia, explica que "no tenim res a veure, ni volem tenir cap relació amb el món islamista radical i no radical. Som un grup de nois que toquen punk per a quatre amics".

"Referent al tema de la polèmica, mai vam pensar que aquesta cançó en clau d'humor pogués arribar a tant. Ni molt menys que li molestés a tants. Personalment, creiem que no dóna lloc a sentir a algú amenaçat perquè la lletra és simplement 'Voy a matar a Pilar Rahola, con un gato de escayola', que ens va semblar graciós fer aquesta rima (un gat de guix dels del xinès) i escoltant en el context de les altres cançons totes són en clau d'humor", indiquen.

"Hem escrit ja a la pàgina web de Pilar Rahola per demanar-li disculpes, i sobretot, no ens agradaria que se'ns relacionés amb el món islamista per la nostra pròpia seguretat, ja que som un grup de quatre estudiants completament inofensius", conclouen.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#10 anton, bcn, 08/06/2011 - 13:44

Hem ciugut tant baix, hem obert tant les portes, que el propi grup Punk té por dels islamistes. La nostra llibertat d'acció i d'expresió, està compromesa per una gent que ha entrar al nostra país, per la irresponsabilitat dels nostres polítics.

#9 Jordi, Teià, 08/06/2011 - 13:17

Tant se val el que digués la lletra: "que la realitat no t'espatlli un bon titular". I en aquest sentit, aquests joves haurien d'haver sigut conscients que la Rahola s'agafaria on fos per poder tenir una mica (més) de protagonisme. Quina una, la Rahola!

#8 pepe, andorra, 08/06/2011 - 11:10

Pasara como cuando la AVT denuncio al grupo "un millon de polis muertos", aunque claro, en España, algunos son mas iguales q otros. Y eso de un grupo punki "islamico" es contradictorio, como estado de derecho o ejercito humanitario.

#7 Ernest, Barcelona, 08/06/2011 - 10:34

Suposo que la Pilar Rahola deu estar molt decebuda que no siguin islamistes de veritat. I les altres "notícies" sobre l'islamisme radical que us heu tret de la màniga què pinten ara? És difícil fer més el ridícul, senyors.

#7.1 E. T. , BE. , 08/06/2011 - 12:20

Estas boig? Saps de que parles? Saps que la Pilar porta protecci? des de fa setmanes? Saps que significa fer broma amb la idea de matar alg?? Estas ben malalt.

#6 activista, Manresa, 08/06/2011 - 10:09

Això de les amenaces a mort és més freqüent del què sembla.
No soc famòs però sí activista, me n'han arribat dues, i molt més serioses que aquesta. Una a través d'un correu electrònic i una altra per correu postal. A les dues hi posava com em matarien. Ho he denunciat. Però no tinc por