Publicitat
Societat · 3 de Març de 2021. 17:20h.

Les botigues que no va visitar Laura Borràs

Més de 150 locals saquejats durant els aldarulls

Les botigues que no va visitar Laura Borràs

El conseller de l'Interior, Miquel Sàmper, ha repassat els incidents que s'han produït a tot Catalunya des que el raper Pablo Hasél va ser detingut a la Universitat de Lleida el dimarts 16 de febrer i ha assenyalat que després de 12 dies de protesta hi ha hagut "més de 41.600 manifestants, 375 contenidors calcinats, 152 locals saquejats, 27 ferits, 136 detinguts i 73 agents lesionats".

El conseller ha donat aquestes dades l'endemà que la cap de llista de JxCat, Laura Borràs, visités ahir el raper Pablo Hasel a la presó de Lleida i denunciés que "és un altre pres polític de la (in)justícia espanyola convençut de la necessitat d'internacionalitzar la repressió".

"El dret a la protesta és inqüestionable, però la violència és intolerable. Des del primer dia s'ha constatat un altíssim nivell de violència i agressivitat cap al mobiliari urbà i, sobretot, cap a la policia", ha defensat Sàmper, que ha subratllat que han percebut "una tensió inusitada entre manifestants i membres de les forces de seguretat".

Sàmper ha donat tres perfils diferents dels participants en els aldarulls: gent amb una "major motivació política, de caràcter progressista, que s'han anat desvinculant a mesura que sorgien actes violents, encara que els puguin justificar"; "grups sense ideologia concreta ni motivació política, el gruix majoritari, molts joves i alguns estrangers, que poden participar d'accions violentes però no les inicien i s'enfronten a la policia de manera lúdica, causant la majoria de danys amb tàctiques de guerrilla urbana"; i grups més "revolucionaris" que "habitualment són els que assenyalen i inicien els atacs perquè els acabin els col·lectius no polititzats".

laura.jpg

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#12 Benet S., Barcelona, 04/03/2021 - 11:32

Es curiós que aquest pedant i vanitós personatge estigui tant informat dels clans que participen en el terrorisme de carrer, fins i tot caldria sospitar amb la possibilitat que coneix els horaris i els cognoms que en formen part. La coincidencia amb la forma de procedir es tant igual a la trama "tsunami" que no tenen vergonya per denunciar-los.

#11 JM, Barcelona, 04/03/2021 - 10:02

Todo esto lo vamos a pagar la gente de bien, que pagamos nuestros impuestos. Todos los antisistema se van de rositas, porque no pagan nada.

¿Para cuándo una manifestación de la sociedad civil de repulsa hacia estos atentados? Si no nos movilizamos nosotros también aquí nadie nos tiene en cuenta

#10 Marcial, Santa Coloma, 04/03/2021 - 09:27

Laurita está triste porque han destrozado sus tiendas. Nada menos que 152 locales, clienta de muchos ellos. El de la cuqui, la carla, la ximena, la mariola, amiguísimas de hace muchos años. No entiende por qué con los contenedores no tenían bastante. Tendrá que comprarle el vuiton a sharik o a mamadou. No es lo mismo.

#9 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 04/03/2021 - 01:35

Mireu que deia el mandril grunyidor de la Tachenko el 2019


"Pablo Hasel @PabloHasel 6 jun. 2019
Després de la bleda de la Borràs fent el ridícul amb el rei, això d'en covard d'en Torra. Són un Govern útil, sí, per perpetuar la còmoda dominació de l'Estat. Quina vergonya tenir aquests polítics i a sobre mantenir-los amb sous elevadís

#8 JOSEP EL AVI DE CARDEDEU, NO AL 8-M EN BARCELONA ., 03/03/2021 - 21:04

NO LA FACTURA De todos los Destrosos y Contenidors quemados lo pagaran TOT ELS BARCELONINS Y BARCELONINAS . Aixo esta bien claro con subida de impuestos desde el Ajuntament de Barcelona .. Aixo ara sortira CAR a tota la Gent que viu a Barcelona .. LA Manca de GUARDIA URBANA es culpa de ADA COLAU DE ENCOMU PODEM y Socialistes ..