Publicitat
Societat · 17 de Novembre de 2009. 10:41h.

Les consultes independentistes arriben als instituts

Uriel Bertran farà campanya en un IES per a "l'autoreconeixement del poble català com a nació"

Les consultes independentistes arriben als instituts

Nens amb estelades, en una Diada

La campanya per promoure la participació en les consultes sobre la independència que se celebrarà a més de 150 municipis arreu de Catalunya el proper 13 de desembre, entra de ple als Instituts de Batxillerat. L'Institut escollit per a la primera xerrada-debat és l'IES Alfons Costafreda de la localitat de Tàrrega (Urgell).

El proper dimarts 17 de novembre, de 16 a 17 hores els alumnes de la classe de 1r de batxillerat seran els primers que podran debatre amb membres de la Coordinadora local i la Coordinadora Nacional de les consultes sobre la Independència de Catalunya els fonaments de la iniciativa. Hi participaran Uriel Bertran i Anna Arqué, responsables de campanya i comunicació, respectivament, de la Coordinadora per la Consulta sobre la Independència
 
Així mateix, des de la Coordinadora Nacional s'està confeccionant una proposta dirigida a la totalitat d'Instituts de les localitats que celebraran consultes. S'està ultimant un crèdit de només una hora,  adaptat a diversos cicles (1r i segon cicle d'ESO, batxillerat, i cicles formatius) "sobre els valors democràtics i cívics que representa el dret a l'autodeterminació, així com en l’autoreconeixement del poble català com a nació i com a subjecte polític".
 
L´objectiu de l'actual campanya és "promoure la màxima participació", sobretot entre el col·lectiu més jove i els immigrants. El percentatge de participació en les consultes "serà clau per aconseguir posar el referèndum sobre l´autodeterminació en el centre del debat polític".

Publicitat
Publicitat

38 Comentaris

Publicitat
#38 Antonio España, Madrid, 18/11/2009 - 08:04

Para Otger Cathalo (Olegario). Fijate como sois, que hasta las frases os la tinene que dar hechas. Claro que voy a esa parte de España, y el unico catalan que se, sirve para que la gente como tu, se lleve su ración de ostias. Eres un autentica nenaza.

#37 Fran, Llinars, 18/11/2009 - 00:52

Adoctrinament politic als nens,sancions uniformistes,rebuig social,expansionisme territorial,suplantacio linguistica i historica, etc....ja els tenim aqui, catalanistes SIEG HEIL !!!

#36 Miquel, Barcelona, 17/11/2009 - 20:31

De todas maneras, los hombres políticos se aprovechan de nuestra idiotez para forrarse.
Su lema es: nacionalismo y mano al bolsillo o nacionalisme i mà a la butxaca para cada 1/6.000.000 que se sienta ofendido por oir una lengua que hablan 450.000.000 per

#35 Miquel, Barcelona, 17/11/2009 - 20:24

Cuando estuve en el extranjero, tuve que tragar el ostracismo de gente que me rechazaba por no hablar su lengua. Los mejor educados, entre ellos un hijo de un alto funcionario y un profesor de letras, me trataron como a un igual y ME HABLARON EN MI LENGUA

#34 Miquel, Barcelona, 17/11/2009 - 20:20

Soy catalán de más de seis generaciones. No aprecio los comentarios de Sergi, ni los de Antonio Español, ni tampoco los de Otger. Se pueden tener ideas, pero no creo que la testosterona tenga algo que ver. En un siguiente mensaje respondo a Otger.