Publicitat
Societat · 22 de Juny de 2020. 21:33h.

Les darreres revelacions sobre la Monarquia esquitxen el rei Felip

Un amic de l'exmonarca, Josep Cusí, va pagar més de la meitat del viatge de noces

Les darreres revelacions sobre la Monarquia esquitxen el rei Felip

El diari britànic The Telegraph ha publicat que la lluna de mel de Felip de Borbó i Letícia Ortiz hauria costat gairebé mig milió de dòlars, dels quals l'empresari i amic deI Rei emèrit, Josep Cusí hauria pagat 269.000 i la resta l'hauria abonat l'aleshores Rei d'Espanya Joan Carles I.

El rotatiu, que relaciona la lluna de mel del Rei amb els diners del seu pare en la peça, assegura que els aleshores prínceps d'Astúries van viatjar entre maig i agost de 2004 a Jordània, Cambodja, Mèxic, Fiji, Samoa i Califòrnia.

Segons el rotatiu britànic, la meitat del que es van gastar en la lluna de mel ho va posar la companyia Navilot SL, de l'empresari Josep Cusí, un dels millors amics de Joan Carles I, amb qui tenen amistat des de la dècada dels 70, i que sovint ha participat en regates amb ell.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#3 Alex, BCN, 23/06/2020 - 18:15

No se donde esta el escandalo. El amigo del padre le pago parte de la boda. Hay alguna ley que impida esto? No me entero.

#2 José, Barcelona, 23/06/2020 - 09:53

No veo donde está la noticia. Cuando yo me case mis padres me pagaron un fin de semana en una casa de turismo rural de Pirineo.