Publicitat
Societat · 2 d'Octubre de 2012. 14:23h.

Les eleccions paralitzen l'ERO de l'ACA

Els treballadors es consideren "marginats" en la reestructuració de l'organisme

Les eleccions paralitzen l'ERO de l'ACA

Recoder

El Comité d'Empresa de l'ACA ha informat que amb motiu de les eleccions "es suspèn temporalment la licitació del pla de recol·locació, i per tant també l'ERO". És per aquest motiu que des de l'organisme consideren que "seria bo que durant la campanya electoral els diferents partits es pronunciessin al respecte".
 
En aquest semtit critiquen que "menys de dues setmanes després d’anunciar-nos la imminència del procés d’acomiadament col·lectiu, la direcció de l’ACA s’ha desdit, i ens ha comunicat la suspensió temporal del pla de recol·locació fins que hi hagi un nou equip de govern, passades les eleccions".

"És a dir, l’estudi de Deloitte i la decisió sobre el possible procés de reestructuració quedarà a les mans de la nova direcció", apunten. D’una banda, el comitè considera "coherent no endegar amb un govern en funcions un procés que pot suposar una reestructuració i canvi de model de gestió del cicle integral de l’aigua".

"Tot i això, donat que la direcció es nega a revelar cap contingut d’aquest estudi de reestructuració que ja havia finalitzat, com a comitè ens seguim considerant marginats  i sense cap participació en aquest procés de reestructuració tan transcendent, i pels treballadors continua una incertesa i una sensació de navegar a la deriva que dura ja més d’un any", conclouen.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat