Societat · 30 de Novembre de 2021. 12:20h.

Les empreses preferides de Puigdemont

El Consell per la República recomana Bonpreu, Som Energia, Cat gas, Petrolis Independents, Caixa de Guissona o Parlem

Les empreses preferides de Puigdemont

El Consell per la República ha publicat un llistat d’empreses on recomanen consumir als catalans. L’organisme presidit per Carles Puigdemont reclama que “consumir estratègicament és desconnectar de les grans corporacions de l’Ibex-35, el pinyol del règim del 78”.

“Consumir estratègicament és apostar pel futur de Catalunya”, afegeix el Consell, a més de remarcar que “consumir estratègicament és empoderar el teixit productiu català”.

Aquestes empreses són, pel que fa a l’electricitat, Bonpreu Esclat Energia, Cat Llum, Solarprofit i Som Energia. Pel que fa al gas, l’única recomanació es Cat Gas. Per a la benzina, l’organisme recomana Bonpreu Esclat Oil, Petrolis Independents -propietat del diputat de Junts, Joan Canadell-,  Petromiralles o Rovira.

Pel que fa a Banca i Finances, el Consell per la República dóna les opcions de la Caixa d’Enginyers, Caixa de Guissona, Caixa Ontinyent, Colonya-Caixa Pollença, Coop 57 i Oiko Crèdit. En alimentació, els suggeriments son Ametller Origen, Bonpreu, Bonàrea i Valvi”. Finalment, en telefonia, les alternatives són Parlem, Som Connexió, iCatel.

24595-canadell.jpg

 

  

Publicitat
Publicitat

69 Comentaris

Publicitat
#54 pepe, andorra, 02/12/2021 - 14:15

y no sera pq esas empresas no han querido darle un solo euro por la causa y hace esto para, precisamente, hundirles?Pq Bon Area en Aragón y Valencia tiene muchas gasolineras y venta de piensos, pero también muchos aragoneses crían cerdos y gallinas para Bon Area. Y su caixa funciona de maravilla, pq no meten infiltrados de los partidos. Sera eso?

#53 Galba, Barcelona, 01/12/2021 - 20:57

Es de agraïr que malgrat la seva agenda, plena de contactes al mes alt nivell amb els governs europeus, USA, Canada, UK, China i Papua, el nostre estimat i llegitim president trovi temps per dedicarse a assumptes tant trascendentals com aquests. I encara hi haurà qui digui que no es guanya les garrofes.

#52 Marti, Palafrugell, 01/12/2021 - 20:51

Netflix y HBO no?

#51 Marti, Palafrugell, 01/12/2021 - 20:48

Netflix y HBO no?

#50 Uno que os lee, Al sur de Waterloo, 01/12/2021 - 15:17

Calentito de hoy: https://www.theguardian.com/business/2021/dec/01/zog-energy-becomes-25th-uk-supplier-to-go-bust-in-three-months. Cuando veas las barbas de tu vecino pelar… Cuidado con escoger eléctricas, dentro y fuera de Cataluña, fuera del malvado IBEX-35: con algo de mala suerte acaban fagocitadas por ellas.