Publicitat
Societat · 24 d'Octubre de 2012. 17:36h.

Les farmàcies van a la vaga perquè la Generalitat no paga

Els farmacèutics lamenten que "no hem rebut la transferència i avui dia es fa bastant ràpid"

Les farmàcies van a la vaga perquè la Generalitat no paga

Dalmases, durant la roda de premsa

El president del Consell de Col·legis Farmacèutics de Catalunya, Jordi Dalmases, ha assenyalat que el col·lectiu que representa farà vaga aquest dijous, malgrat l'anunci del Govern central de transferir 99 milions d'euros a la Generalitat perquè poguessin cobrar factures endarrerides.

Dalmases ha indicat que "no hem rebut la transferència i avui dia es fa bastant ràpid. No van en cotxe ni circulen en avió". Les factures, però, les ha d'abonar la Generalitat tal com ha remarcat el portaveu dels farmacèutics.

"No eximeixo ningú de responsabilitats; a mi qui em deu la factura és la Generalitat", ha reblat. Dalmases ha dit que "depenem de la incertesa que acompanya del Fons de Liquiditat Autonòmic (FLA). Ja no depèn de la tresoreria de la Generalitat, sinó que depèn del ministeri d'Economia i Hisenda. Si algú sap els terminis que m'ho digui".

"El proper 5 de novembre que havíem de cobrar els medicaments d'agost, segur que no es produirà i quedarem a expenses de quan arribi la següent partida del FLA", ha insistit.

Segons Dalmases, "aquest dijous hi haurà 371 farmàcies obertes en serveis mínims, en l'horari de vaga, de 9 del matí a 10 del vespre.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#10 Alan, Barcelona, 25/10/2012 - 14:53

Las farcinas son anticatalanas. Mira que pensar en cobrar cuando lo importante es la construccion nacional. Puig debería enviar a los mossos para defender la estructura de estado de estos farmaceuticos desestabilizadores.

#8 Ramon de les olives, Barcelona, 25/10/2012 - 05:53

Aquests encara no han entès que les farmàcies no són una prioritat per a la construcció nacional. Déu ens guard que fossim independents amb aquesta colla d'il·luminats de CiU, ERC, ICV o SI tallant el bacallà!

#7 Raimundo, Salt, 24/10/2012 - 22:01

No me merecen ningún respeto, desde que se convirtieron en recaudadores de impuestos a los enfermos de Cataluña.

#6 sr Pepito, Lérida, 24/10/2012 - 21:19

Definitivamente los nacionalistas han perdido la cabeza . Lo increible es que haya mucha gente que se lo trague con patatas el rollo este

#5 Antoni, Mahón con H., 24/10/2012 - 20:09

Pues algunos si cobran. Sino que le pregunten a los de
la, Obra Cultural Balear de Mallorca estos si que cobran y mucho.