Societat · 5 de Març de 2022. 14:16h.

Les identificacions dels Mossos a indepes no serveixen "per a res"

"Demà Laura Borràs n'estarà asabentada i us les estriparan"

Les identificacions dels Mossos a indepes no serveixen "per a res"

L'independentista Fredi Bentanachs ha assegurat, mentre agents dels Mossos d'Esquadra identificaven a manifestants de 'Meridiana Resisteix', que "aquestes identificacions és complir l'expedient, però això no val per res, això no val per res".

"Demà la senyora Laura Borràs estarà assabentada d'aquestes identificacions i us les estriparan, perquè no pinteu res, com l'Elena no pinta res, però seguiu, seguiu cobrant el vostre sou", ha afirmat.

Fredi Bentanachs ha dit que "demà això va a Junts per Catalunya, demà això anirà al Parlament i això us ho estriparan a la vostra cara". "Ningú pagarà multes d'aquestes identificacions, ningú pagarà multes que ho sapigueu", ha afegit.

El compte de Twitter de Veïns Meridiana ha denunciat aquestes declaracions a través d'una publicació. "En aquest vídeo un membre de Meridiana Resisteix reconeix que les multen són estripades per Junts i no els hi arriben! Segons ell Laura Borràs s'encarrega de fer-ho. Demanem una investigació jurídica urgent per aquests fets gravíssims típics de règims totalitaris!", han dit en el seu missatge.

De fet, el passat mes de febrer, la diputada del PP Lorena Roldán va retreure a la presidenta del Parlament, Laura Borràs, la seva relació amb Fredi Bentanachs. "La vam veure acompanyada de Fredi Bentanachs, que és el fundador de l'organització terrorista Terra Lliure. La veritat és que entre aquest i el senyor Isaías Herrera, el dels 'trapis', condemnat per tràfic de drogues, el currículum amistós de la senyora Borràs deixa molt que desitjar", va manifestar.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#18 Llop Hammer, Barceridiana, 07/03/2022 - 04:02

A falta de un gudari de verdad, han echado mano de este sacamantecas senil y con pintas de ser habitual de una narcosala

#17 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 07/03/2022 - 00:07

¿Para qué sirven los Mossos?
- No me atrevo a decirlo ¡Es muy gordo!

#15 Fúlvia, Manacor, 06/03/2022 - 07:42

Hay que responsabilizar no solo al governet i al parlament, sino a los ciudadanos que les votan una y otra vez, de que en Cataluña se haya implantado una dictadura encubierta, así al como al gobierno español, supuestamente de izquierdas, por su silencio ante esto y el deterioro de la sanidad, la enseñanza y los servicios sociales.

#14 Jordi, Varcelona, 06/03/2022 - 00:48

Fredi está senil y es probable que se le haya escapado una verdad.

#13 Capit@n España, 84.000 millones de deuda, 05/03/2022 - 23:10

Freddy Krueger y la Novia de Frankenstein se conocieron en el pasaje del terror del Tibidabo..jrjrjrjr