Publicitat
Societat · 26 de Novembre de 2009. 10:30h.

Les JERC 'despengen' el Rei

Les joventuts d'Esquerra proposaven jugar "al joc del penjat" amb el monarca

Les JERC 'despengen' el Rei

Imatge de la web de les JERC

L'autor del cartell on apareixia el Rei Joan Carles penjat ha decidit retirar el seu treball del concurs, amb l'objectiu de no perjudicar les JERC. Les JERC, en la seva web, recordaven que "un any més hem arribat a dates properes a les dates festives de Nadal... i reis! I ja serà el setè any que 'Pels reis demanem la República al Rei!'.

En aquest sentit explicaven que "fa un mes vam convocar el concurs perquè ens fessiu arribar propostes de postals i un cop acabat el termini, ha començat el període de votacions!"

"Per triar quina postal vols que surti escollida, és tan senzill com que entris al següent enllaç del nostre bloc, i responguis la pregunta de l'enquesta! Hi ha 7 propostes! A tu, quina t'agrada?", preguntaven.

Entre les opcions que donaven està 'El millor regal: la independència' en primer lloc. La segona opció es 'Per reis, el cap del Rei!', mentre que la tercera proposa 'Congelar el sou del monarca'. En la quarta postal apareix el Rei votant a favor de la República, mentre que en la cinquena caricaturitzen el monarca com un caganer. És a la sisena postal on apel·laven al 'Joc del penjat', amb una imatge del Joan Carles I.

Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#31 Tomppa, Sabadell, 26/11/2009 - 15:30

La gent no hauria de tenir por de poder només perquè hi es i vol ser sempre. País patètic es país que no deixa ciutadans a fer critica de la gent que té poder. Hi ha moltes antidemocratics a espanya i catalunya, molt trist avui dia!

#30 Hug, Begur, 26/11/2009 - 14:22

En epoques de crisi, va el govern i li compra un Dali al rei. El seu aniversari no va ser el 6 de jener?

#29 miguel, barcelona, 26/11/2009 - 13:40

Esta gente no sabe lo que es la democracia , viva el rey Juan Carlos

#28 roger, gavà-mar, 26/11/2009 - 12:40

que nois més macos, una mica feixistes, però surtin d'aquest petit detall sense importància, són nois entranyables.

#27 titus, lfv, 26/11/2009 - 12:39

en Puigcercós ja ah dit que aquest cartell i joc ha estat retirat. Sobrepassa la falta de respecte, per tant, e-notícies retireu-la vosaltres també i no afegiu més llenya a les brases....