Societat · 20 de Desembre de 2010. 09:35h.

Les llàgrimes de l'imam de Cunit

Condemnat a un any de presó per "coacció", assegura sentir-se "atacat" pels veïns

Les llàgrimes de l'imam de Cunit

L'imam de Cunit, a Cuatro

L'imam de Cunit, Mohammad Benbrahim, va participar en el reportatge de 21 Días -Cuatro- en què la periodista Adela Úcar va haver de conviure durant aquest període de temps amb integrants de la comunitat musulmana.

Benbrahim no va poder contenir les llàgrimes durant el reportatge després que li punxessin les rodes del seu vehicle per cinquena vegada consecutiva en menys de dos mesos. També va assegurar que "no hem fet res. Si no, que em portin les proves ".

Benbbrahim va ser condemnat a un any de presó per coaccions greus contra Fatima Ghailan, la musulmana emprada com a mediadora cultural a l'Ajuntament de la localitat ia la qual l'imant i altres membres de la comunitat islàmica del municipi van aïllar i van assetjar per portar un estil de vida occidental, segons va denunciar el fiscal.

El jutge també va multar amb 730 euros a la filla de l'imant, Haffsa BenBrahim, que també apareix en el reportatge. Els imputats han recorregut la sentència.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 Fran, Llinars, 21/12/2010 - 16:20

Fora moros !! ni preso ni res. Aquest estara vivint de gorra a la pres i a sobre quan sorti tindra atur. Deportacio es la solucio.

#11 contdown, barna, 20/12/2010 - 22:39

Al tanto! no parleu de pernil perque os poden denunciar, com l'hi ha passat a un mestre a Andalusia. I es que es pensen que aquesta terra es seva, i els pijo-progres d'aqui els hi donen la raó!!

#10 Bernat, BCN, 20/12/2010 - 17:40

Els polítics hauríen de prendre´s en serio aquests moros. A Irak estan massacrant a cops de bomba als cristians i aquí aixó arribarà quan siguin majoria com a Guissona o Salt. A més tenim aqui un bressol de radicals que ajuden Al Qaeda. Els que no volen integrar-se hauriem d'enviar-los a Marroc.

#9 viva PXC, Cunit, 20/12/2010 - 17:10

A los Moros no se le pinchan las ruedas del coche,, a los Moros se les expulsa,, expulsiones masivas ya

#8 Carrasclet, Girona, 20/12/2010 - 16:05

El problema és que no anirà a la presó. El que s'hauria de fer amb aquests islamistes radicals és expulsar-los sense opcions de poder tornar a entrar al país. Que ja n'estem farts d'aquest color.