Publicitat
Societat · 12 de Maig de 2010. 11:18h.

"Les mesures de Zapatero són un insult a la intel·ligència"

CCOO denuncia que "retallar el sou dels funcionaris no porta enlloc"

"Les mesures de Zapatero són un insult a la intel·ligència"

Gallego, a la dreta, en una imatge d'arxiu

El secretari general de CCOO, Joan Carles Gallego, en una entrevista a El món a RAC1, ha condemnat les solucions del govern espanyol per rebaixar el dèficit anunciades aquest dimecres al Congrés dels Diputats. Per Gallego, congelar el sou dels funcionaris “no porta enlloc”, i suprimir les ajudes a la maternitat “només generarà conflictivitat”.

Gallego considera que "les mesures són un insult a la intel·ligència” i ha assegurat que les mateixes "no tenen cap efecte sobre la sortida de la crisi econòmica". "El problema no passa per retallar el sou dels funcionaris, sinó que passa per reformar el sistema financer i per fer una reforma fiscal que garanteixi els ingressos públics suficients per fer les polítiques públiques necessàries”, ha opinat.

A criteri del sindicalista, "retallar el sou dels funcionaris no porta enlloc i només generarà conflictivitat social". També ha denunciat que "això està qüestionant el diàleg social”. "Aquí només estan posant compromisos per part dels treballadors. No s’ha posat cap compromís per part del sector empresarial”, ha lamentat, a més de sentenciar que "només estan pagant els treballadors".

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 lidia, moncada, 13/05/2010 - 11:11

¿pero estos señores de los sindicatos no estaban desaparecidos en combate?

#12 Ramon, Barcelona, 13/05/2010 - 08:37

Si les mesures que han ordenat al vostre Zapatero són un insult a la intel·ligència, vosaltres rai, Ce Ce O O, que a vosaltres no us han ofès pas.

#11 Kropotkin, Vic, 12/05/2010 - 20:14

ronaldinyet (tarragona): venga, empieza tú que el pueblo catalán te seguira enseguida. Jua, jua, jua,... ¡Pardillos!

#10 ronaldinyet, tarragona, 12/05/2010 - 19:35

Només la independència ens pot lliurar de tan espanyolot cutre. Aixequem-nos d'una vegada!!!!

#9 enric, barcelona, 12/05/2010 - 18:15

El 13 de maig a les 18,30 hores al Col·legi Jesuïtes de Casp (casp, 27 entre Lluria i Pau claris) en Victor Alexandre ens argumenta "Catalunya: estat d'Europa o perifèria de Madrid"