Publicitat
Societat · 1 de Febrer de 2012. 17:24h.

"Les millores dels Mossos les voldríem per nosaltres"

"Nosaltres encara sortim perdent", segons un representant sindical de Bombers de la Generalitat

El portaveu sindical d'UGT de Bombers de la Generalitat, Josep Maria Naranjo, ha indicat en una entrevista a e-notícies que  la pèrdua de poder adquisitiu d'aquests funcionaris serà del "20% al 2012", des la rebaixa inicial del 5% del maig passat a tots els membres de la funció pública. El dirigent sindical justifica aquesta xifra pel fet que "s'ha anat fent una reducció de complements, més l'IPC".

Naranjo, que ha participat de la segona reunió amb la direcció general de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvaments, ha assegurat, quan se li ha recordat que els bombers cobren més que els mossos, que "nosaltres encara sortim perdent. Hauríem de signar el que van signar en el seu moment Mossos d'Esquadra. I totes les millores també les voldríem nosaltres. Les millores dels Mossos les voldríem per nosaltres", ha remarcat.

El dirigent d'UGT ha assegurat que no pretenen un conveni diferenciat. "Inicialment, no", ha assenyalat. "El que reclamem és no perdre tot el que teníem establert a nivell personal, material, treballar amb seguretat, i és el que estem dialogant".

A l'hora d'inici de la reunió, a la seu del Departament d'Interior, una seixantena de bombers s'han manifestat al carrer Diputació de Barcelona, que ha quedat tallat al trànsit. Els manifestants han fet servir botzines, petards i un petador -un estri per fer fora ocells- per fer sentir la seva protesta. També han passejat un garri, que duia els noms de Puig (conseller d'Interior) i Gassió (director general) a banda i banda del llom.

Una imatge de la manifestació de Bombers davant Interior
Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat