Publicitat
Societat · 1 de Setembre de 2009. 13:16h.

Les obres de l'Ave provoquen desperfectes en domicilis particulars

Un veí afectat denuncia que la màquina "que està situada molt a prop de les cases"

Les obres de l'Ave provoquen desperfectes en domicilis particulars

La màquina ha trencat els dos cristalls de la balconada

Les obres de l'Ave que s'estan duent a terme al carrer Mallorca entre Biscaia i Navas de Tolosa estan provocant desperfectes a les balconades dels veïns, segons ha pogut saber e-noticies, que s'ha posat en contacte amb un dels afectats. Aquest denuncia que la màquina va picar contra la balconada i va trencar dos cristalls. Tot seguit "vaig parlar amb el responsable d'obres i em van enviar el responsable d'incidències que em van tapar els forats amb dues fustes fins que tinguin els nous cristalls", explica l'afectat. A més denuncia que "no és la primera vegada que passa, si no que hi ha tres veïns més" que han patit els cops de la màquina "que està situada molt a prop de les cases".

Posteriorment, el veí es va dirigir a la Guàrdia Urbana per a denunciar els fets, però la policia local de Barcelona no va voler acceptar-la. "Em van dir que no era un fet denunciable" i que "era un accident, què no hi ha intenció i que s'han fet responsables" de l'incident i que, per tant, "tenia les de perdre en un judici".

Les obres han provocat que el tram del carrer porti més d'un any tancat amb una intensa jornada labora per part dels operaris d'obres, que fins ara treballaven de dilluns a dissabte de 8 del matí a 10 de la nit. Però ara, segons denuncia l'afectat, els operaris han ampliat l'horari laboral perquè han d'acabar les obres al carrer Mallorca entre Biscaia i Navas de Tolosa per no perjudicar el començament del curs escolar al CEIP Octavio Paz, que es troba en aquest tram de carrer. Per això "els hi han donat la llicencia de treballar de dilluns a dissabte de 8 del matí a 11 de la nit i els diumenges de 10 a 8 perquè "en 14 dies han d'acabar l'obra".

Veure fotogaleria

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 PILAR, BARCELONA, 02/09/2009 - 09:32

Soy vecina no se puede aguantar el ruido que entra en casa. Aparte de cortes de luz durante horas, una vez durante 16h, según ADIF no fuerón ellos-solo arrancarón 2 cables- finales julio/agosto, tocarón las tuberías del gas, 1 mes sin gas coste 1000?/Vec

#2 Kropotkin, Vic, 01/09/2009 - 17:28

Lo que nos vamos a reir cuando hundan la Sagrada Familia...

#1 Bernat, BCN, 01/09/2009 - 14:33

Això acabarà malament. Les presses no són mai bones i hi ha el caldo de cultiu apropiat per un accident greu. Tot fa pensar que això de l'AVE pel carrer Mallorca acabarà en un pitafi monumental.