Publicitat
Societat · 25 d'Agost de 2010. 12:48h.

Les ONG es desmarquen de la Caravana Solidària

El president de la federació diu que "no serien el nostre model de cooperació"

Les ONG es desmarquen de la Caravana Solidària

La caravana solidària de Barcelona Acción Solidària

El president de la Federació Catalana d’ONG pel desenvolupament (FCONGD), Francesc Mateu, s'ha desmarcat de Barcelona Acció Solidària i ha manifestat que "les caravanes solidàries no serien el nostre model de cooperació".

En declaracions a RAC1, ha manifestat que "la cooperació l’hem de deixar a mans de professionals perquè s'ha convertit en un tema molt complex". En aquest sentit, ha afegit que "actualment, el tipus de solucions que calen passa per una actuació que va molt més enllà d’un projecte en concret o de repartir una cosa concreta i això requereix que s’hagi de deixar a mans de qui conegui el tema".

Per últim, ha apuntat que "no crec que hi hagi un abans i un després -a causa del  segrest-, l’únic que pot passar és que segons quines iniciatives la gent no les prengui". "La gent que està treballant professionalment s'ha trobat en aquestes situacions abans i s’hi continuaran trobant després", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Cesc, Barcelona, 25/08/2010 - 16:16

No més caravenes si us plau, els papàs de segur que us pagaran alguna esquiada a algun lloc guai pq us distreieu. Ja hem vist que sou super alternatius, ara deixeu fer. La vostra manca de previsió ha costat molts calers. Prou Guaiisme Barceloní!!!

#4 Alba, Barcelona, 25/08/2010 - 15:02

A mi modo de ver el problema mayor no es que paguemos todos los 10M?, sino a qué van a ir destinados. El atentado de las torres gemelas o el de Madrid seguro que costó mucho menos y murieron muchisimas personas. Quizás con este dinero mueran muchas más.

#3 Joan, Barcelona, 25/08/2010 - 14:26

El salvatge segrest no té excusa, pero proposar unaltra expedició per aquesta tardor, te conya. Els pijoprogres funcionaris s´han de distreure, peró si hi ha problemes, els milions del rescat els hem de pagar entre tots. També hi anirá la Sra. Hereu?.

#2 xavier, Vila Olímpica, 25/08/2010 - 13:56

Algú de l'Ajuntament em podria dir el cost de la Caravana Solidaria i si els cooperants (dona de l'alcalde inclosa) pagaven el viatge?

Sense aquestes dades, aventuro a dir que hi ha moltíssim vividor al alt funcionariat

#1 rafa, lleida, 25/08/2010 - 13:12

dentro de lo repugnante q es un secuestro,
algunos deberian tomar mas en serio colaborar,esto no es un viaje
camuflado de entretenimiento, es mas serio.hay cientos de voluntarios q se la juegan cada dia.se lo q digo.rescate pagamos
todos.dinero otro uso