Publicitat
Societat · 15 de Març de 2020. 10:05h.

Les perruqueries poden obrir

Conya a les xarxes

Les perruqueries poden obrir

El decret aprovat aquest dissabte al vespre pel Govern espanyol que desenvolupa l'estat d'alarma per a la contenció del patogen Covid-19 inclou a les perruqueries dintre de l'excepcionalitat i queden al marge de la suspensió d'activitats, permetent així la seva obertura.

El fet que les perruqueries quedin al marge de la suspensió d'activitats, juntament amb altres establiments aparentment més necessaris, com ara les botigues d'alimentació o les farmàcies, ha provocat una allau de conyes a les xarxes socials, on han aparegut 'memes' de tota mena fent conya d'aquesta situació davant la incomprensió dels usuaris, que no entenen quin sentit té una mesura així si es pretén l'aïllament de la població.

El decret que desenvolupa l'estat d'alarma, en l'article 10, estableix que "se suspèn l'obertura a públic dels locals i establiments minoristes, a excepció dels establiments comercials minoristes d'alimentació, begudes, productes i béns de primera necessitat, establiments farmacèutics, metges, òptiques i productes ortopèdics, productes higiènics, perruqueries, premsa i papereria, combustible per a l'automoció, estancs, equips tecnològics i de telecomunicacions, aliments per a animals de companyia, comerç per internet, telefònic o correspondència, tintoreries i bugaderies".

pelu.jpg

pelu2.jpg

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Pagador d'Impostos, BCN, antiga capital de Dinamarca del Sud, 15/03/2020 - 13:58

Personalment, crec que no es correcte deixar les perruqueries obertes. A la meva mare de 80 anys li he cancel.lat les visites a domicili de la perruquera per les pròximes dues setmanes.

Prefereixo que tingui el cabell brut dues setmanes a que el tingui arreglat i bonic al funeral.

Són mesures excepcionals

#4 no soy nadie, barcelona, 15/03/2020 - 12:35

Es comprensible. Gente mayor que no puede lavarse la cabeza o peinarse o que incluso, el ir a la peluquería es todo un acontecimiento semanal, sobre todo si están solas. Dentro de la gravedad de la situación, se puede correr casi el mismo riesgo, comprando el pan o en un supermercado. La Creu de Sant Jordi para todos ellos; medicos, dependientes/as

#3 lolailo., ., 15/03/2020 - 11:36

Pero nos reimos,porque no tenemos artrosis,ELA,no somos mancos,o tenemos aluna escayola en los brazos.

#2 Pagador d'Impostos, BCN, antiga capital de Dinamarca del Sud, 15/03/2020 - 11:30

Les dones del President i Vicepresident contagiades i ells deixen les perruqueries obertes.

O son idiotes o son irresponsables o les dues coses a l'hora

#1 lol., ., 15/03/2020 - 11:21

Sanchez,Illa y Fernando Simòn,van a pasar a la historia.
Que gestiòn tan nefasta...no coancelar el MWC,alentar la manifestacion del 8M,pelus abiertas.
Miguel Sebastìan ayer alucinaba.