Publicitat
Societat · 8 de Juny de 2011. 20:14h.

Les protestes contra les retallades es desinflen

Només EUiA participa a la concentració davant la Generalitat

Les protestes contra les retallades es desinflen

Mercè Civit conversa amb Josep Maria Álvarez, durant la protesta

La portaveu d’EUiA i diputada, Mercè Civit, ha estat la única representant de partits  polítics que ha participat en la concentració dels empleats públics contra les retallades, que els sindicats CCOO, UGT i IAC han convocat aquest dimecres a la plaça Sant Jaume. També hi han assistit els secretaris generals de CCOO, Joan Carles Gallego, i d'UGT, Josep Maria Àlvarez.

Més de 1.500 persones, bàsicament representats del sector sanitari i de l'ensenyament s'han aplegat davant la Generalitat de Catalunya per a protestar contra les retallades impulsades pel Govern d'Artur Mas. La plaça Sant  Jaume no s'ha omplert com en d'altres ocasions.

Els manifestants han mostrat pancartes contra les mesures adoptades pel Govern i han cridat consignes contra els acomiadaments i a favor de que es mantinguin els serveis públics tal i com havien estat fins ara. Dues representants dels sindicats han llegit un manifest en recolzament de l'ensenyament i la sanitat pública.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Ramon de les olives, Barcelona, 09/06/2011 - 11:44

Com es nota els que tenen molt de temps lliure perquè viuen dels diners dels ciutadans. Aquesta Civit, funcionària de carrera a Viladecans, sempre ha estat cobrant dels diners publics.

#3 Julio, Barcelona, 08/06/2011 - 22:13

Todos los que estaban tienen carnet. El tripartito sigue metiendo la pata con su estrategia contra CIU. Si siguen por este camino, la proxima legislatura, CIU tendrá mayoria absoluta.

#2 Faithless, Barcelona, 08/06/2011 - 20:52

Aquests colla de pijoprogres segueixen sense anar a manifestar-se davant de la Delegación del Gobierno Español perquè paguin els 1.450 milions del Fons de Competitivitat que ens deuen i no paguen. Se'ls hi veu el llautó a tots ells!

#1 Daserrout, BCN, 08/06/2011 - 20:30

Gallego i Àlvarez novament patètics. No van sortir fa tres anys quan es perdien llocs de feina a dojo. Ara sí. Montilla, Carod i Saura ho feien de puta mare, tant bé que ho feien que ens han deixat un deute per 25 anys.