Publicitat
Societat · 15 d'Agost de 2016. 20:55h.

Les Rambles de Colau

Els 'manters' gairebé impedeixen el pas a l'intercanviador de Plaça Catalunya

El 'top manta' s'ha instal·lat aquesta tarda al vestíbul de l'estació de Plaça de Catalunya a la línia 3 del Metro, una situació que ha dificultat el pas a l'intercanviador del suburbà i els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.

 

Els 'manters' i les seves falsificacions han tornat al Metro de Barcelona, tot i que fa uns mesos la seguretat privada de TMB, els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana van activar un dispositiu coordinat per evitar la presència de venedors ambulants il·legals als intercanviadors, vestíbuls i andanes.

 

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, va reiterar ahir que “el 'top manta' segueix sent un tema de ciutat i de país, i que no hi ha solucions miraculoses”. També va destacar que l'actuació policial ha “resolt la sobreocupació del Port”, però va afegir que “també hem de treballar solucions laborals i socials, perquè les persones d’exclusió puguin trobar vies alternatives per guanyar-se la vida”.

 

Entre les mesures que ha posat en marxa l'Ajuntament per combatre el 'top manta', hi destaca la instal·lació d'un skatepark al Passeig Joan de Borbó i la presència de furgonetes dels Mossos d'Esquadra. També ha augmentat la presència policial a la zona de Palau de Mar i la vigilància privada a la passarel·la del centre comercial Maremàgnum i als voltants de l'estàtua de Colom.

Els manters impedeixen el pas a l'intercanviador de Plaça Catalunya

Imatge de l'intercanviador del Metro a Plaça Catalunya

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#7 Joanv, Sabadell, 16/08/2016 - 20:18

impunitat total. benvinguts a catalunya.

#6 Karhu, Bcn, 16/08/2016 - 16:12

Fa deu anys hi pasava en horaris laborals, i sabeu que? Estaba exactament igual l'intercanviador. No sortia a les noticies perque no estava podemos, pero estava igual. Nomes es noticia perque esta podemos, si no tots callarien perque realment se la pela

#6.1 ROSA, LLEIDA, 17/08/2016 - 07:56

Deia ser una altra ciutat, a Barcelona això no passaba.

#5 lo pep, Bcn, 16/08/2016 - 10:19

Colau. Que faries si els milers de gent aturada amb nacionalitat es poses a vendre el que els hi doni la gana? La gran majoria sense prestacions!
Ets una hipòcrita. Te la fotras i fort

#5.1 Karhu, Bcn, 16/08/2016 - 16:14

I tu que faries amb un partit mes que probat com a partit podrit de corrupcio, el votaries? Inclueixo ciu a la equacio, per evitar confusions o que nomes et centris en el que t'interesa ;)

#4 Josep-Maria , Barcelona, 16/08/2016 - 10:01

Colau diu que moss., g. civil... tenen l'oblig. de lluit. contra el centres des d'on es distrib. el material als manters.

Però ella no adm. cap oblig. de fer complir als carrers les normes que els mant. se salten.

Que "els mant. tenen dret a guanyar-se la vida" ho podrien dir tamb. mossos i g.c.

#4.1 Karhu, Bcn, 16/08/2016 - 16:16

Clar perque la culpa de la cocaina son els matats dels camellos de barri, tots ho sabem, i dels alcaldes per no perseguir als camellos. Si s'eliminesin els camellos (subjectes gens substituibles en la gerarquia com be se sap) desapareix el narcotrafic ipso facto, magia, com la que tu veus.

#4.2 Josep-Maria , Barcelona, 16/08/2016 - 21:16

@ Karhu:
1. La droga és una altra hist.
2. Els qui venen droga fan molt mal (i d'una altra mena) però no interfereixen amb els qui caminen pels carrers ni perjudiquen directament els comerciants que paguen impost. i venen product. legals.
3. Jo no veig «màgia», sinó molta barra per part de Colau.

#3 Ojo al dato, barcelona sin impuestos, 16/08/2016 - 02:40

¿Alguna legislación urbana sobre el asunto?

#3.1 Karhu, Bcn, 16/08/2016 - 16:18

Perseguir a las mafias con redes de trafico de mercaderias ilegales que ponen en peligro productores(industria y centros de diseño) proveedores y comercios (por pvp), si, existe normativa, ya ves el interes que tienen en perseguirlo pudiendo señalar a colau (como si solo pasara aqui xD)