Societat · 8 d'Octubre de 2019. 18:02h.

Les tribulacions del càmping que va acollir guàrdies civils

"Amenaces de mort, insults, correus intimidatoris i manifestacions"

Les tribulacions del càmping que va acollir guàrdies civils

Eva Trias

La directora adjunta del càmping de l’Escala, que va allotjar guàrdies civils, Eva Trias, assegura haver patit “amenaces de mort, insults, correus intimidatoris i manifestacions a favor i en contra davant les portes de l’establiment”.

“Negocis del poble ens han prohibit seure en una taula. Nosaltres hem obert la porta del càmping a tothom, sense mirar ideologies, ja que és un espai per a tots i creiem que tothom tenim dret a pensar i opinar”, va assenyalar Trias.

La responsable del càmping també va explicar que una professora va recomanar a una de les seves filles sortir fora de classe per fer un minut de silencia pels presos, el dia que començava el judicis al Tribunal Suprem, perquè “si no ho feu sereu mal vistos”. La menor, finalment, no va sortir de l’aula i s’hi va quedar amb un altre company. “Em va quedar clar que té les coses clares i són els primers que han de lluitar”, va afegir.

Eva Trias va manifestar que la Guàrdia Civil “va contactar amb nosaltres per demanar-nos si podíem allotjar els agents, ja que teníem el càmping tancat al públic”. “Vam fer una valoració, no només econòmica, sinó també com ens repercutiria personalment, però vam creure que no havíem de tenir por i vam tirar pel dret”, va detallar.

Tot això ho va relatar aquest passat dissabte en un acte de Societat Civil Catalana per commemorar el segon aniversari de la multitudinària manifestació del 8 d’octubre de 2017. Els assistents van ovacionar-la amb un fort aplaudiment quan va finalitzar la seva explicació.

camping2.jpg

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#8 botifler1914, Waterluxe, 09/10/2019 - 12:06

En lo más profundo de tractoria es donde el fascismo estelado destila sus mejores rencores.

#7 Flanagan, Tabarnia City, 09/10/2019 - 08:37

Como se las gastan los de las sonrisas,moviment pacific,democracia y demás lindezas.

#6 lepero, Barcelona/Tabarnia, 08/10/2019 - 21:04

La violència a Catalunya és un invent, según la nueva madre superiora Budó.

#5 Joan M, BCN, 08/10/2019 - 20:39

per curiositat, aquesta senyora abans ja pensava així o va ser arran del l' allotjament dels GC, es nomes per saber-ho.

#4 Enric, Barcelona, 08/10/2019 - 20:25

Menos mal que hay gente valiente y con dos narices como esta chica que nose deja intimidar por estos fascistoides,y luego se molestan porque les llamen lazis, y lo de algunos profesores es para mandarlos a la cárcel,acosando a críos y haciéndoles mobbing, no tienen vergüenza ni limites,tenemos a algunos hilteritos y franquitos educando a los niños