Publicitat
Societat · 27 de Març de 2020. 17:29h.

Les vacunes catalanes van per llarg

Vergés admet que "no té encara una resposta ràpida"

La consellera de Salut, Alba Vergés, no ha explicat la situació en què es troben les investigacions per desenvolupar una vacuna contra el coronavirus. Preguntada sobre "l'evolució dels diferents projectes d'investigació envers la vacuna de protecció del coronavirus a Catalunya", la consellera ha afirmat que "no té encara una resposta ràpida" i que "quan tinguem notícies les explicarem".

"Tenim la Direcció General de Recerca i Innovació en Salut i també l'Agència de Qualitat i Avaluació Sanitària fent un seguiment de tots els equips de recerca, de tots els projectes, que són molts, són molts els que s'estan desenvolupant també des de Catalunya" ha apuntat Vergés. "Això no té encara una resposta ràpida, jo crec que la feina és ingent, s'està intensificant moltíssim i quan tinguem notícies les explicarem" ha conclòs.

La consellera de Salut, Alba Vergés, va explicar el passat dissabte dia 14 de març al programa Preguntes Freqüents de TV3 que estava "molt contenta" perquè "Catalunya tindrà el primer assaig clínic per poder curar i per poder tractar el coronavirus". "Que Catalunya faci el primer assaig clínic per tractar el coronavirus crec que és molt important, perquè crec que aquestes iniciatives, dins de totes les males notícies que estem tenint, són un punt d'esperança" va destacar Vergés.

Alba Vergés va apuntar que "estic convençuda que aquest assaig pot anar molt bé i pot ser un canvi important" i va afegir que "està liderat des d'aquí. Des del Departament de Salut, amb Oriol Mitjà i diferents persones".

Alba Vergés (Foto: Govern)
Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 MIQUEL, Mollet, 28/03/2020 - 11:51

Que si home que trigarem 18 mesos!!

#1 ., ., 27/03/2020 - 17:58

Oriol Mitjá ha tirado su reputaciòn a la basura.