Publicitat
Societat · 24 de Maig de 2016. 08:12h.

Les víctimes del terrorisme exigeixen a Forcadell que "demani disculpes"

El president de l’ACVOT, José Vargas, considera que la visita d'Otegi "embruta" el Parlament

Les víctimes del terrorisme exigeixen a Forcadell que "demani disculpes"

José Vargas, amb María del Mar Blanco, dimecres passat al Parlament

El president de l’Associació Catalana de Víctimes del Terrorisme, José Vargas, ha exigit a la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, que “demani disculpes” per haver-se reunit amb Arnaldo Otegi. Vargas ha afegit que la visita del secretari general de Sortu “embruta una institució democràtica com el Parlament”.

“Ella ens ha respost que institucionalment està obliga a rebre tots els dirigents i representant polítics que ho sol·licitin”, ha explicat el president de l’ACVOT a e-notícies. “Si ha entrat aquest representant de terroristes perquè ja ha complert la seva condemna, ara ja poden venir al Parlament qualsevol gihadista un cop complexin les seves condemnes”, ha considerat Vargas.

El president de l’entitat, que ahir va ser rebut per la presidenta de la cambra, li va lliurar un document amb diversos testimonis de familiars de víctimes de l’atemptat que ETA va cometre a la caserna de Vic. En aquest sentit, Vargas ha subratllat que “Forcadell tindrà oportunitat aquest diumenge d’explicar a les víctimes per què va rebre Otegi” aprofitant l’homenatge a les víctimes pel 25è aniversari de l’atemptat a Vic.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 LLUC, MARXEM JA, 24/05/2016 - 13:31

Otegui ha matat algú ? No entenc que no es pugui rebre un tio que ha defensat sempre la no violència des del món abertzale.

#4 angelito, barcelona, 24/05/2016 - 10:54

La cabra tira al monte.

#3 Carlos Gomez, Bcn, 24/05/2016 - 10:35

Una pedra es una pedra, una soca es una soca i una Forcadell es una Forcadell.
Que Puigedmont sigui President de la Generalitat o que aquesta dona ho sigui del Parlament diu prou del grau de depravacio i de baixesa moral de tot aquest sindicat de fanatics i pertobarts que pretenen dur Catalunya a

#2 modium, Moià, 24/05/2016 - 09:56

Aquests gent no són les víctimes del terrorisme sinó familiars de les víctimes, i la presidenta del parlament si ha de demanar algun perdó haurà d´anar al cementiri cosa que no farà llògicament, a més l´Otegui no ha matat a ningú.

#2.1 Forco impresentble, Barcelona, 24/05/2016 - 10:33

Dir que els familiars dels morts per ETA no son victimes del terrorisme en absurd, tan absurd con que els familiars estàn reconeguts oficialment com a víctimes del terrorisme. Otegui ha estat empresonat per segrest i pertinença a ETA. Mai no ha demanat perdò i sempre s´ha justificat. Vergonya

#1 Miquel A., Barcelona, 24/05/2016 - 09:00

Som molts els que pensem el mateix. Ara per molt que intenteu rentar-lo, ja no té remei, la taca quedarà per sempre més.
¡¡ inutils !!