Publicitat
Societat · 13 de Juny de 2021. 19:07h.

L'escriptor Andrés Trapiello critica el gir de Sánchez amb els indults

"Ningú és fatxa per dir avui el que deia el president del Govern espanyol fa uns mesos"

L'escriptor Andrés Trapiello critica el gir de Sánchez amb els indults

L'escriptor Andrés Trapiello ha criticat el canvi d'opinió del president del Govern espanyol sobre els indults als dirigents independentistes condemnats pel Suprem i ha recordat que l'Executiu espanyol no els defensava fa uns mesos.

"Ningú és fatxa per dir avui el que deia el president del Govern espanyol fa uns mesos" ha manifestat l'escriptor, que ha estat el primer dels portaveus que ha parlat en l'escenari que s'ha muntat en la manifestació contra els indults a la plaça de Colón de Madrid.

"Què ha canviat a Espanya perquè els indults fossin indesitjables fa un any i es tracti avui de convèncer-nos que són necessaris, imprescindibles? Després d'afirmar que la sentència era una venjança de l'Estat, el govern ens ha assegurat que els indults crearan un clima de concòrdia" ha manifestat l'escriptor en el seu discurs.

"Ja n'hi ha prou de dir un dia que no s'indultaran els sediciosos catalans i al següent el contrari. Ja n'hi ha prou de pactar la concòrdia amb aquells que han acabat amb ella i han promès rematar-d'una vegada per totes. Ja n'hi ha prou de promoure taules d'esquena al Parlament per tractar assumptes que incumbeixen a tota la nació" ha etzibat.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Donde dije digo, digo fatxxxxxaaaaa!!!!!, 14/06/2021 - 18:30

¿Cómo que no?
¡Aquí es facha quien decida que lo es el desgobierno sociobolivariano y demás progredumbre en cada momento!!

#3 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 14/06/2021 - 00:13

Más razón que un santo tiene Trapiello.

#2 mariaa, BCN, 13/06/2021 - 23:24

Gràcies Trapiello.

#1 Figueras, Figueras, 13/06/2021 - 22:00

Sr Sánchez, aguantar la Moncloa vendiendote a Etarras y sediciosos, será tu fin y el de España, lo mejor es NO dejarlos en libertad y que paguen íntegramente su pena, en Cataluña le prefieren a usted que a un PP o Vox fuerte, así que no tema por su asiento y piense en España y no en 2 millones de adoctrinados quema basuras.