Societat · 24 de Març de 2022. 11:51h.

Lesionat un professor per un piquet d'estudiants

Està bé de salut, però ha requerit d'intervenció quirúrgica

Lesionat un professor per un piquet d'estudiants

Encaputxats impedeixen l'accés a la Facultat d'Economia i Empresa de la UAB (Foto: SEPC)

L'equip de deganat de la Facultat d'Economia i Empresa de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) ha denunciat en un comunicat que un professor va resultar lesionat per un piquet d'estudiants i ha requerit intervenció quirúrgica.

El professorat mostra "el més absolut rebuig als enfrontaments verbals i situacions de confrontació molt tenses que es varen produir ahir dia 23 de març entre els col·lectius d'estudiants promotors de la vaga i membres del PDI i del PAS de la nostra Facultat, que volien accedir al seu lloc de treball a primera hora del matí".

"Com a conseqüència d'aquests enfrontaments un professor amb responsabilitats acadèmiques a la Facultat va resultar lesionat" i afegeix que "el seu estat de salut és bo, però la lesió ha requerit d'intervenció quirúrgica".

Finalment, assenyala que aquest fet "és molt greu i que no es pot tornar a repetir". "Instem l'equip de govern de la UAB a explorar alternatives que preservin els drets i la integritat física d'aquells membres de les Facultats i Centres de la UAB que no vulguin adherir-se a la vaga", conclou.

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#24 pepe, Andorra, 30/03/2022 - 14:40

y despues oyes en la propaganda estatal lo de 23.000 maderos y picoletos para los autonomos en huelga y en la Uni, q ahi q si hay violencia, ni están ni se les espera. Y me he de creer q es casualidad.....

#23 BEJOTA, bcn, 29/03/2022 - 15:29

TENEIS MEDIOS Y GENTE PERO OS FALTA LO MÁS IMPORTANTE :RAZÓN.

Von Bismarck : "España es el pais más fuerte del mundo: los españoles llevan siglos intentado destruirlo y no lo han conseguido".

#22 BEJOTA, bcn, 29/03/2022 - 15:27

PERE ARAGONÉS:"LOS QUE RECHAZAN LA REPUBLICA CATALANA ,QUE SEPAN QUE LA R.C. NUNCA LES RECHAZARÁ." NO SE PUEDE SER MÁS CÍNICO.USTED Y CUALQUIER OBSERVADOR SABE QUE HAY UN ACUERDO NO ESCRITO PARA MARGINAR (O IGNORAR) A LOS QUE NO PERTENECEN A SU TRIBU EN EL MEJOR DE LOS ESCENARIOS;EN EL PEOR , EL LINCHAMIENTO ESTA GARANTIZADO

#21 BEJOTA, bcn, 26/03/2022 - 11:48

PERE ARAGONÉS:"LOS QUE RECHAZAN LA REPUBLICA CATALANA ,QUE SEPAN QUE LA R.C. NUNCA LES RECHAZARÁ." NO SE PUEDE SER MÁS CÍNICO.USTED Y CUALQUIER OBSERVADOR SABE QUE HAY UN ACUERDO NO ESCRITO PARA MARGINAR (O IGNORAR) A LOS QUE NO PERTENECEN A SU TRIBU EN EL MEJOR DE LOS ESCENARIOS;EN EL PEOR , EL LINCHAMIENTO ESTA GARANTIZADO .

#20 LoisA, Tabarnia, 25/03/2022 - 14:03

Algunos indepes son pacíficos, otros no y de estos últimos están en la universidad y han secuestrado la libertad de expresión.