Publicitat
Societat · 3 de Juny de 2012. 17:23h.

L'esperit del Timbaler del Bruc

Salvador Esteve apel·la als valors de la Guerra del Francès per sortir de la crisi

L'esperit del Timbaler del Bruc

Esteve, durant l'acte sota l'escultura del Timbaler del Bruc

El president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, ha apel·lat a l'esperit del Timbaler del Bruc per sortir de la crisi econòmica que pateix Catalunya, en un acte sota l'escultura de Frederic Marés.

Durant la Festa del Timbaler, Esteve ha recordat els valors del poble en la seva lluita durant la Guerra del Francès per encoratjar a sortir de la situació actual.

Esteve ha assenyalat que la gent va ser fidel als valors de la lluita, la resistència i el sacrifici de la pròpia vida, per afirmar que "ara també necessitem apel·lar als valors de la gent per aconseguir sortir de l'actual situació de crisi".

El màxim responsable de la Diputació ha presidit el lliurament dels premis Timbalers d'Honor al costat de l'alcalde del Bruc, Carles Castro. "Catalunya ha passat al llarg de la seva història per molts moments difícils, com el de la Guerra del Francès i com ara mateix, i que sempre se n'ha sortit, com també ho farà ara", ha remarcat Esteve.

"El nostre poble necessita també de celebracions com aquesta, ja que a més del seu caràcter lúdic, ajuden a crear riquesa econòmica als municipis", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#9 Candide, Cataloniawatch, 05/06/2012 - 15:08

Óbviament, aquest senyor està boig. Valors de guerra? Que se'ls posi on no arriba el sol.

O que els recomani a Artur Mas, que segueix cobrant més que cap altre president autonòmic, i més que Rajoy. Perquè els sacrificis són personals, i els soldats no van darrere d'un general que no lidera bé.

#8 ccc, bcn, 04/06/2012 - 10:56

si el timbaler del Bruc s'hagués tocat els collons en comtes del timbal, molt probablement, el català haguès desaparegut o estaria en un estat pitjor del q està al Rosselló, es a dir , gairabè mort

#7 Enric, Barcelona, 04/06/2012 - 10:12

Sempre he pensat que el timbaler es podia tocar els collons, abans que el tambor: que vam guanyar: Fernando VII ? Més inquisició ? Ser espanyols ?
No gràcies, prefereixo estar amb el nord que amb el sud !

#7.1 JOan, Bcn, 04/06/2012 - 10:22

Probablemente tengas razon. Y tu y yo ahora estariamos hablando la misma lengua : EL FRANCES !

#6 jajajjajajajaaaaa, Barcelona, 04/06/2012 - 09:17

Molt be Esteve......el Timbaler del Bruch, va ser un heroi espanyol, clar tant sobiranisme us oblideu de llegr una mica d´història.... o no alguna corruptela mes a la Dipu ?

#5 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 04/06/2012 - 00:32

¡Cómo están estos políticos de CiU!¿No se dan cuanta que vivimos en la UE del euro y en el siglo 21 globalizado y ciudadanista? Supongo que al final del acto cantaron el Bon cop de falç! esmolem ben bé les eines per quan vingui un altre juny!, como aquel de los asesinatos de funcionarios de 1640.