Publicitat
Societat · 18 de Novembre de 2014. 08:36h.

L'exdirector de la Catdem augura que CiU es "trencarà"

Agustí Colomines: "La independència no és la solució a tots els problemes"

El professor de la UB i exdirector de la Catdem, Agustí Colomines, ha augurat que CiU es trencarà. "Per què es trenquen els partits? Per què ERC es va trencar i el senyor Junqueras la va recompondre? per què es trenca el PSC?, per què es trencarà CiU? Quan les contradiccions es fan molt grans el camí es fa estret", ha afirmat.

Durant un debat organitzat per Avancem que ha comptat amb la participació d'Oriol Junqueras, Colomines ha assegurat que “la independència no és la solució a tots els problemes”. Segons ell, “serà el marc on començarem a donar la solució, cadascú la que vulgui”.

L’exdirector de la Catdem ha fet una crida a la unitat perquè “si no ens agafem de la mà, caurem per les vores”. “Serà impossible travessar el mur que és molt fort, que és l'Estat. Normalment ha estat per un cop de força”, ha reblat.

Finalment, ha remarcat que “els polítics tenen l'obligació de pensar políticament i creu que “no poden decebre les emocions de les persones” perquè “la gent no demana plebiscitàries, demana una solució segura per la independència”.

“Si aquesta solució és la DUI o no sé què, això ja es veurà, però la gent demana la seguretat que es va cap allà i que s'hi va sense les típiques travetes”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#9 Josep Maria, barcelona, 20/11/2014 - 04:38

COronines I Giraute eran cul i merda, defensant les retallades de PP_CIU quan tallava el Bacalla la Camarga a canal catala, ara poden veure ha Girauta Ha CS a Europa

#8 Pepet, Sabadell, 18/11/2014 - 13:51

No tan sols NO és la solución a TOTS les problemas; pot ser l'increment de TOTS els problemas actuals. Encara cap partir independentista ha fet un informe clar de com se solucionaràn els problemas actuals i d'on surtirán els diners per anar tirant. No us desanimeu, encara quedarà Càritas!

#8.1 Frede, Estromboli, 18/11/2014 - 22:09

Doncs, et convé llegir això, company:
http://presidencia.gencat.ca t/web/.content/ambits_actuacio /consells_assessors/catn/infor mes_publicats/llibre_blanc_sin tesi.pdf

#7 BEJOTA, BCN, 18/11/2014 - 13:34

Volen convèncer els "indecisos".
CDC admet que l'independentisme no és majoritari
Rull adverteix que "l'objectiu no és córrer, sinó arribar, votar i guanyar" un referèndum secessionista o unes eleccions plebiscitarias.

#7.1 BEJOTA, BCN, 18/11/2014 - 13:35

N.B.INDECISOS SEREU VOSALTRES.

#6 carlitus, barcelona, 18/11/2014 - 11:18

"La gent", "el poble català", "els catalans", "nosaltres", "començarem a donar la solució", "la dui"", "la independència", "travessar el mur". Quin riure.

#5 JM, BCN, 18/11/2014 - 09:50

Joder, qué tío más listo.... este, por lo menos, ha debido estudiar en Harvard.