Publicitat
Societat · 1 de Juny de 2019. 19:17h.

L'Exèrcit ensenya múscul al Bruc

Exhibició de material militar en el marc del Dia de les Forces Armades

L'Exèrcit ensenya múscul al Bruc

La caserna del Bruc i el Palau de Capitania de Barcelona acullen aquest cap de setmana unes jornades de portes obertes en què el Ministeri de Defensa fa una exhibició del material militar de la Guàrdia Civil, la Unitat Militar d'Emergències, l'Exèrcit de l'Aire, l'Armada i l'Exèrcit de Terra.

L'esdeveniment, que s'emmarca dins del dia de les Forces Armades, se celebrarà durant tot aquest cap de setmana i el públic assistent podrà participar en l'arriat de la bandera d'Espanya i el toc d'Oració amb el qual finalitzen diàriament les jornades.

També s'hi exposen els robots i simuladors del Servei de Desactivació d'Explosius de la Guàrdia Civil El Ministeri també ha preparat exhibicions de tècniques de la Unitat de Muntanya, demostracions d'unitats canines i concerts de música.

Les jornades també ofereixen la possibilitat de visitar la Sala Històrica del Batalló de Transmissions, on s'exposa una màquina Enigma original. Aquestes màquines es van usar per a les transmissions de missatges xifrats durant la Segona Guerra Mundial, i només queden en tot el món 150 de les 1.500 que es van construir. Els visitants del Palau de Capitania poden endinsar-s'hi. És un edifici del segle XVII, i acull una important col·lecció d'obres d'art. El claustre ha estat restaurat recentment.

bruc1.jpgbruc2.jpg

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 botifler1914, Sinitaca, 03/06/2019 - 12:50

Ya que esta aqui, que lo aprovechen.

#2 Julio Loras Zaera, Tortosa, 03/06/2019 - 10:22

Mon iaio, que era aragonès, deia: "Hombres cargaus de hierro, hombres cagaus de miedo."

#2.1 Pan con tomate y jamón Ibérico, Amb el separatisme ni parlar-ne, 03/06/2019 - 11:27

Ánda... continúa con lo tuyo, que todavía te falta abonar el huerto...

#2.2 Lolo, Barcelona, 03/06/2019 - 19:26

Julio, anda y ve a acabar de limpiar la cuadra. A ver si no como vas a abonar las patatas despues!