Publicitat
Societat · 31 de Març de 2020. 13:34h.

L'Exèrcit no descarta "actes de pillatge massius"

Els militars ofereixen la seva ajuda a Interior

L'Exèrcit no descarta que a Espanya es puguin produir actes de pillatge massius -com passa en el sud d'Itàlia- i es posa a disposició del ministeri de l'Interior en cas que succeeixi, segons ha explicat el cap de l'Estat Major de la Defensa, Miguel Ángel Villarroya.

"Té previst un pla de contingència en cas que es produïssin actes de pillatge massius si es prolongués molt aquesta situació?", li han preguntat. Villarroya ha contestat que "les forces armades van allà on se'ls necessita".

"El manteniment de l'ordre públic és competència del ministeri de l'Interior i per descomptat nosaltres acudirem a cooperar en el cas que ens ho sol·licitin", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 EL HONORABLE EVASOR, Barcelona, 31/03/2020 - 20:03

CATALUNYA ES OBJECTE DE "PILLAJE" DES DE FA MES DE 40 ANYS PER PART DE LES MAFIES DEL 3% I AQUI NO HA INTERVINGUT NINGU MAI...

#3 Capit@n España, Os han pillao con el carrito del helao.., 31/03/2020 - 17:01

1) primer intent de pillatge.......35 milions de Euros en mascaretes "virtuals".....

#2 Ojotuerto, Calafell.tab, 31/03/2020 - 15:45

Es uno de los escenarios posibles, hay que contemplarlo. Esto es ser un Estado, una Nación tener gente que cumple su deber. Y actúa con independencia.

#1 Didac B., Barcelona, 31/03/2020 - 15:08

Que no esperin a que els hi solicitn perque els sediciosos no ho faràn. Aquests només entenen la politica de la mà dura. Sort tenim i tindrem de l'Exercit per aplacar el desgavell que alguns, com el Vivales se li fa la boca aigua en que es fes realitat. Talment com quan cremava Bcn que ell estava joiós dels seus cadells piromens que el van obeir