Societat · 19 d'Agost de 2017. 13:09h.

L'Exèrcit no vindrà

El Govern espanyol assegura que “no existeix risc d'atemptat imminent”

L'Exèrcit no vindrà

Reunió de la mesa de valoració de l'amençaça terrorista (foto: Ministeri de l'Interior)

El Govern espanyol ha decidit mantenir l'alerta antiterrorista en el nivell quatre sobre cinc, però incorporant mesures addicionals per reforçar els dispositius de seguretat desplegats en els possibles objectius terroristes, com ara zones turístiques o centres massificats. El ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido, ha explicat que l'Executiu central ha descartat incrementar a cinc el nivell d'alerta perquè “no existeix risc d'atemptat imminent”.

Així ho ha assegurat Zoido en una roda de premsa a la Moncloa, després de la reunió que aquest dissabte ha mantingut la mesa antiterrorista, presidida pel ministre de l'Interior i en la que han participat representants de la Policia Nacional, la Guàrdia Civil, el CNI, els Mossos d'Esquadra i l'Ertzaintza.

Zoido ha ressaltat que el nivell quatre d'alerta (risc alt d'atemptat terrorista) “ja suposa el màxim reforçament dels dispositius de seguretat. En canvi, el nivell cinc comporta mesures de caràcter excepcional com el fet de requerir a l'Exèrcit que realitzi tasques de vigilància i protecció d'infraestructures crítiques, així com decretar la restricció i control de l'espai aeri.

Per altra banda, el ministre de l'Interior ha assegurat que “pràcticament podem dir que la cèl·lula ha quedat totalment desarticulada a Barcelona”, malgrat que encara continua la cerca d'un terrorista fugit.

5 Comentaris

Publicitat
#5 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU ESTACION DE TREN SIN MARQUESINAS , TREURA EL EXERCIT AL CARRER NO VOL DIR NO TENIR ATEMPTATS TERRORISTAS FRANÇA ELS VA TREURA I V, 20/08/2017 - 01:18

POSAR EL NIVELL 5 , i Treura el EXERCIT AL CARRER No es Cap GARANTIA NO TORNIN A FER UNALTRA ATEMPTAT Terrorista FRANÇA Va treura el EXERCIT AL CARRER i va seguir tinguen atemptats terroristas islamistes son fets . EL NIVELL 4 Bien aplicado de moment en tenin prou..

#4 Raurell, Barcelona, 19/08/2017 - 17:02

Los indepes se han quedado con un pam de nas.
Como hubieran disfrutado con el ejército por aqui!,

#3 un musclu, Bcn, 19/08/2017 - 16:37

Uy uy uy...els terratremols tenen repliques.

#2 Carlos Gomez, un saludo estiuenco del guindilla, 19/08/2017 - 16:22

La gallina de pell se li posa a la patria nomes de pensar.ho.

Si ja veuen clarissims senyals de pais ocupat fins als anuncis de El Corte Ingles...

#1 No anem be, Bcn, 19/08/2017 - 15:26

Doncs estic decebuda. Per la nostra seguretat millor la guàrdia civil i militars. No tinc confiança només amb els mossos d'esquadra. Gràcies.