Publicitat
Societat · 6 d'Abril de 2020. 10:43h.

L'Exèrcit treu les castanyes del foc a un alcalde independentista

Els militars reconstrueixen un pont a Montblanc destruït per la riuada de l'octubre

L'Exèrcit treu les castanyes del foc a un alcalde independentista

Una unitat de l’exèrcit espanyol ha arribat aquest diumenge a la Conca de Barberà per iniciar aquesta setmana la construcció del pont de la font de Bolovi a Montblanc destruït per la riuada el passat octubre i que connecta la incubadora d’ous Crusvi amb la carretera N-240, segons informa Efmr.cat.

Els militars s’ubicaran aquests dies a l’interior del recinte de l’empresa alimentària on ja hi han descarregat la maquinària pesant per reconstruir la infraestructura i també el campament.

La unitat de l’exèrcit ha estat rebuda per part de l’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, i Protecció Civil de Montblanc. La intervenció del cos de l’Estat respon a la petició del mateix Andreu davant el retard dels ajuts per fer front als estralls de la riuada i, en aquest cas, actuar en un pont de propietat municipal.

Es dóna el cas que Josep Andreu va trencar el passat mes de febrer el carnet d’ERC per “divergències” amb la direcció del partit. Al gener del 2019, Andreu va entrar a formar part de l’executiva de La Crida, l’espai polític impulsat per Carles Puigdemont.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#13 luis, barcelona, 06/04/2020 - 16:10

VIendo esto mi cabreo aumenta...¿Quienes son esta pandilla de ××××× para ACEPTAR O NO ACEPTAR una actuacion del EJERCITO ESPAÑOL en una ocasion como esta?
Y repito..EJERCITO ESPAÑOL

#12 Esparracus, Baix Nord, 06/04/2020 - 16:06

Batallón de Pontoneros ... firmes !!!! Fortaleza Lealtad y Valor
He servido en Pontoneros, en la mejor Compañía , Zaragoza bien lo sabe , porque cruzamos el Ebro por donde nadie lo hace

#11 Insults, Barcelona, 06/04/2020 - 14:18

Lamentablement per insults i bromes macabres de gran qualitat humana els dels lacis grocs, són uns artistes en la matèria, no cal dir noms però ni han uns quants i públics.

#10 Joan , Tarragona, 06/04/2020 - 13:29

Qui t’ha vist i qui et veu Andreu. Ets l’alcalde que ha consentit i i ha repartit mes merda des-de el teu poble contra les forçes armades ( recorda’t la darrera de la professó per els carrers ) enfoten-se i tu i els teus rient. No quedaría malament demanesis disculpa i et comportesis com un home ara que els hi demanes ajut.

#9 catafracto, Barcelona, 06/04/2020 - 13:12

Bochornoso, ya no hay independentistas como los de antes.

Les veo jurando bandera el 12 de octubre.

#9.1 Acheloo Bcn, Ciudad Condal, 06/04/2020 - 23:49

jajajajajjajaaa, ya te digo!