Publicitat
Societat · 11 de Juliol de 2014. 08:26h.

L'expansió de l'imperi Mercadona

L'antic cinema Niza podria convertir-se en un supermercat

L'expansió de l'imperi Mercadona

Cartells a l'entrada de l'antic cinema

El projecte que pretén convertir en un Mercadona l'antic cinema Niza, al barri de la Sagrada Família, no convenç els veïns i, per això, gairebé un centenar es van concentrar a les portes del mateix per demostrar la seva oposició. 

Els veïns que s'oposen al projecte van penjar cartells a les parets del cinema on es podia llegir "Juan Roig, president de Mercadona" i un cartell amb la seva imatge del revés que deia "culpable". També van posar un cartell semblant deia "Gerard Ardanuy, regidor del districte" amb una imatge del polític també seguida de la paraula "culpable".

Darrere una pancarta que deia "Ni hotels, ni Mercadona. Recuperem Niza per al barri", els veïns van rebutjar un model de barri que els està portant a "una voràgine del turisme depredador" on la manca d'equipaments és "flagrant" i van donar el seu suport al comerç de de barri. La plataforma veïnal ha demanat a l'Ajuntament que expropiï el lloc.

Després de la lectura del manifest, on han recalcat que això "no ha fet altra cosa que començar", han convocat una assemblea oberta pel proper 16 de juliol, on qualsevol veí podrà opinar sobre el tema i on volen començar a treballar per recuperar el que , segons han dit, "sempre ha estat del barri". 

Concentració veïnal

Publicitat
Publicitat

37 Comentaris

Publicitat
#19 ehhmen, sant joan despi, 13/07/2014 - 09:44

Mi padre cuando me llevaba por su barrio de la mano me decía mía aquí habia un carbonero y aquí una lecheria y aquí hacían sillas a mano , mira aqui estaba el Cine Niza que cerró porque no iba ni el Tato.

#18 Pere, Girona,Spain, 12/07/2014 - 07:26

Cap problema, que truquin a una delegació de Can Vies i que la okupin. Com son independentistes l'alcalde els donarà suport i els veins ja no dormiran a les nits.

#17 Pere, Oliva, 11/07/2014 - 19:41

El Niza està tancat perqué els veïns no hi anaven al cinema, la gent rau el temps amb videoconsoles, mòbils i T5. Es grotèsta la pretenció de negar la restauració d'un edifici per a possar un comerç, despres d'haver deixat les butaques del cinema buides sessió darrere sessió.

#16 francesc17, barcelona, 11/07/2014 - 17:13

Ens molesta un supermercat en un edifici en desús i estem hipercontents amb la manada de turistes i comerços de baixa qualitat que provoca la Sagrada Familia????.....que per cert si que paguem els ciutadans.

#15 Jess, Barcelona, 11/07/2014 - 16:27

Tambien le pueden pedir a los del ayuntamientoque sean los de Can Vies los que expropien el local. aunque estos lo expropiarían en beneficio propio.