Publicitat
Societat · 6 de Febrer de 2020. 16:22h.

L'expresidenta del TSJC veurà la querella a Torra

Maria Eugènia Alegret serà la ponent del procediment del PP contra el president

L'expresidenta del TSJC veurà la querella a Torra

Maria Eugènia Alegret en una imatge d'arxiu (foto: Catalunya Ràdio)

L'expresidenta del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, Maria Eugènia Alegret, ha estat designada pel TSJC com a ponent del procediment en la querella del PP contra Torra per un presumpte delicte d'"usurpació de funcions públiques". Alegret és membre de la conservadora Asociación Profesional de la Magistratura (APM).

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha registrat aquest dijous la querella del Partit Popular contra Quim Torra per un presumpte delicte d'"usurpació de funcions públiques" en mantenir-se a la presidència de la Generalitat malgrat no ser diputat.

El TSJC  donarà trasllat a fiscalia per tal que presenti un informe sobre la possible admissió a tràmit o no. El Tribunal ha assenyalat que l'entrada a registre "és el tràmit habitual que se segueix en tots aquests procediments i la sala civil i penal del TSJC encara no s'ha pronunciat sobre l'admissió o no a tràmit de la querella".

El Partit Popular va presentar aquest dimecres una querella contra Quim Torra, davant la Sala Civil i Penal del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya per un presumpte delicte "d'usurpació de funcions públiques". El PP denuncia que Torra "s'entesta a mantenir el càrrec en oberta i franca rebel·lia enfront de la Constitució i a l'Estatut de Catalunya, actuant de facto com a president".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Cracio, Pan-Cracio, SBD, 06/02/2020 - 19:49

¿Esta no es a quién le mataron el padre cuendo era presidente del TSJC? Y que tras comenzar a practicar diligencias, según se denuncia sobre casos de corrupción y comportamientos mafiosos paró todo el proceso.
Si alguien está interesado que busque los Expedientes Royuela. No la dejan en buen lugar. Torra puede dormir tranquilo.