Publicitat
Societat · 5 d'Abril de 2020. 11:29h.

L'exsecretari de comunicació de Mas qüestiona les rodes de premsa del Govern

"Ser transparent no és posar la coral Sant Jordi sencera a fer de portaveus"

L'exsecretari de comunicació de Mas qüestiona les rodes de premsa del Govern

El conseller d'Interior, Miquel Buch, amb el seu cap de premsa Joan Maria Piqué, el passat 26 de gener al Parlament

L'exsecretari de comunicació del Govern en època d'Artur Mas, Josep Martí Blanch, ha criticat a Twitter les rodes de premsa de l'Executiu de Quim Torra, amb Mertixell Budó, Alba Vergés, Miquel Buch i Chakir el Homrani; per informar diàriament sobre la crisi del coronavirus i ha exposat que "ser transparent, entenedor i responsable no és posar la coral Sant Jordi sencera a fer de portaveus".

Martí Blanch ha fet un fil a la xarxa social per demanar "una nova manera de comunicar sobre el covid-19" i ha lamentat que "fa dies que s'aposta per un galliner de portaveus amb l'objectiu de fer veure que tot el govern està abocat a la resolució de la crisi".

"Ara -ha dit-, més que ens ofeguin a paraules, el que voldríem és tenir la certesa que, a banda de treballar, es fa bé, amb sentit i que tothom està subjecte a una coordinació de ferro". "I que se'ns diuen i expliquen les coses substancials", ha reclamat.

L'exalt càrrec del Govern considera que "seria millor que la gent responsable de liderar àrees es pogués oblidar de preparar tantes compareixences individuals i que els esforços se centressin en ajudar a preparar-ne com a mínim una, la d'algú que fos capaç de respondre amb ordre i concert i que valgués la pena escoltar".

Finalment, Josep Martí Blanch, ha dit que ser transparent "és gestionar bé les dades i respondre les preguntes que es fan sense menysprear la capacitat de comprensió dels que ens ho mirem des de casa". El cap de premsa d'Interior, Joan Maria Piqué, li ha contestat el fil i l'ha qualificat de "tribunero".

bnlanmc.jpg

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 05/04/2020 - 22:46

A pesar de todo lo que está pasando, desearos a todos, concordantes y discordantes, una Feliz Pascua.
Para amenizar estos días os dejo un vídeo muy interesante sobre un "periodista" de moda, un tal Miguel Lacambra o Antonio, no recuerdo bien: https://www.youtube.com/watch?v=A_kV0doj87k

#14 Joan, Tarragona, 05/04/2020 - 18:30

Aquest vividor i pessebrista de Piqué, pot se que si vol fer de polític es presenti a les eleccions. I si no que es dediqui a treballar que per això li paguem.

#13 Onofre de Dip, Barcelona, 05/04/2020 - 15:25

En la foto, este par de sabandijas se ríen. Supongo que es de todos nosotros. Porque de otra cosa...

#12 Cotorruela Aribus Olivella, Barcelona, 05/04/2020 - 14:21

antes que muchos otros su hipoteca, en igualdad de zona, antigüedad de la vivienda, metros cuadraros, altura y mismas calidades.
Mientras no se salga del "atzucat" de la verdad irrefutable e incomprobable por el apagón informativo de los que dicen que "Espanya és Túrquia" ellos se hacen los molones y remolones en sus vagas e imprecisas respues

#11 Cotorruela Aribus Olivella, Barcelona, 05/04/2020 - 14:18

dispongo de esos datos, dichos datos no son de mi competencia, ya me gustaría pero es el Gobierno de España.
Parece que todos los de UP - Unidas Podemos- os han contagiado de su populismo, unidos a Ada (Colau) y a Mónica (Oltra) de Compromís, que con cerca de 5.000 euros brutos mensuales, acorde a la publicación del DOGV, si podrá cumplir en paga