Publicitat
Societat · 31 de Desembre de 2013. 12:34h.

L'heroi dels Mossos

Un agent fora de servei permet detenir tres lladres

Un agent fora de servei de la comissaria de Sants-Montjuïc va participar en la detenció de tres joves que acabaven de robar en una botiga de telefonia mòbil de l’Hospitalet de Llobregat. Els fets van passar el dia de Nadal al matí, quan l’agent es trobava circulant amb la seva motocicleta i va sentir el so d’una alarma d’una botiga de telefonia mòbil.
 
Immediatament va estacionar la seva motocicleta per dirigir-se cap a l’establiment quan va veure un grup de joves que estava fent tasques de vigilància i un altre que sortia corrent de l’interior del local amb diversos objectes que acabaven de sostreure.
 
De manera discreta, va iniciar un seguiment constatant que els joves baixaven per les escales d’accés al metro motiu pel qual va activar la presència d’efectius policials. Poc temps després, els joves tornaven a sortir de les instal·lacions del metro, de manera que l’agent va iniciar un seguiment a peu sense perdre’ls de vista al mateix temps que n'anava informant els comandaments de la sala de comandament operatiu.
 
Finalment, els efectius policials van arribar fins al lloc dels fets i van poder detenir tres joves, un d'ells menor d’edat, els quals portaven a sobre alguns dels objectes que acabaven de sostreure. A hores d’ara, la investigació continua oberta per tal d’identificar i detenir la resta de persones que van participar en el robatori. Els detinguts són de nacionalitat marroquina i espanyola i tenen 24 anys.
 
D’altra banda, a Barcelona agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Sant Martí van evitar, gràcies a la col·laboració ciutadana, el robatori amb força en un altre establiment de telefonia mòbil.
 
Una trucada al 112 alertant que dos joves estarien forçant la porta d’aquest establiment va mobilitzar diversos efectius policials que van acabar detenint dos homes que davant la presència policial haurien fugit per tal d’evitar la detenció. Tot i així, gràcies a les indicacions que va donar un veí de la zona, els agents van localitzar-los i detenir-los. Es tracta de dos homes, de nacionalitat espanyola, de 18 i 20 anys. 

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#4 luis, barcelona, 31/12/2013 - 15:24

No se para que, el esfuerzo de ese valiente
Si esta noche estaran en casa calentitos

#4.1 pepe, andorra, 31/12/2013 - 23:18

pero eso es pq el juez quiere aplicar una ley en lugar de otra. Hay leyes ya hechas para cuando interesa meter en la carcel a alguien y leyes hechas para lo contrario, el juez aplica la q le da la gana y se excusa en q es la ley, cuando eso es mas falso q la justicia en España. Si quiere no salen.

#3 JaviS, BCN, 31/12/2013 - 14:05

El juez progre de turno ya los habrá puesto en libertad con cargos y para casa, con la colaboración de abogados y ONGs....

Dentro de dos días volverán a robar...

#2 Cupaire, Langley, 31/12/2013 - 13:33

Un mosso d'esquadra detenint un lladre, quina vergonya, torturador, que l'investiguin, que l'imputin, que el detinguin i l'engarjolin!. I al lladre que el deixin en llibertat i li donin una medalla.

#1 Aguirre, BCN, 31/12/2013 - 12:53

Muy buena actuación, enhorabuena, pero de eso a ser un acto heróico hay un trecho. Este tipo de servicios no deja de ser una actuación bastante común en el quehacer diario de la policía

#1.1 7, n, 31/12/2013 - 17:17

Si es clar, es clar. Altra cosa seria que fos un guardia Civil. Llavors si que seria una heroïcitat.

#1.2 pepe, andorra, 31/12/2013 - 23:16

seria exactamente lo mismo, pero q va a entender de eso un sectario q no ve mas allá de la estelada. Para este tipo de personal se inventaron los del Vaya Semanita un gag buenísimo en el q explicaban q muchos ultrabatasunos preferian q les robaran a q el chorizo fuese detenido por la Guardia Civil.