Publicitat
Societat · 11 d'Abril de 2013. 10:37h.

L'Hospital de Sant Pau perilla

El president de la Fundació preveu "una deriva irreversible" i en culpa una sindicalista "de Ciutadans"

L'Hospital de Sant Pau perilla

Imatge de l'Hospital

El president de la Fundació Patronat de Sant Pau, Xavier Pomés, ha advertit que “el centre pot entrar en una deriva irreversible” i critica que hagi estat “impossible arribar a cap acord amb el sindicats en deu mesos”.

Pomés, en declaracions a El món a RAC 1, ha lamentat que "totes les accions de gestió que van dirigides a contenir el dèficit els sindicats les impugnen". “Que les impugnin per via laboral no em preocupa, que ho facin per via penal, sí. És traspassar una línia vermella”, ha advertit.

"L'hospital perilla i ho vaig dir fent un exercici de màxima transparència. L’hospital pot entrar en una deriva que sigui irreversible”, ha remarcat, a més d'afegir que “desitjaria que poguéssim fer marxa enrere amb la relació amb els sindicats, però ho veig realment difícil”.
 
“La presidenta del sindicat està en una llista. De Ciutadans. M'agradaria creure que no hi ha una relació causa-efecte i que la seva actitud és absolutament en favor de l’hospital, cosa que tinc les meves dificultats de creure, i que no intenta fer una carrera política a partir d'aquí”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#13 Ramon, de pare diable, dona i 7 fills inversors, 11/04/2013 - 18:06

No res, tu,el Sant Pau tanqueu-l'ho i enderroqueu-l'ho, tot sigui per mantenir els 3.000 funcionaris de TV3 i la seva molt honorable jardineria d'Hidroplant de la del monyo, que cada da s'assembla més a l'Obra Social dels Peatges de la Caixa, quan els paguem i els repaguem 69.669 vegades.

#12 101 Airborne, Roses, 11/04/2013 - 16:32

Xavier pomés,tienes el rostro mas duro que el cemento armado!! es dificil de explicar con palabras suaves, después de haber dejado la caja del Hospital con telarañas durante años ahora vienes TÚ a encalomarle el muerto a la sindicalista!! Explica primero donde a ido a parar la pasta espabilado!

#11 Kropotkin, Vic, 11/04/2013 - 15:55

He visto antes a Botín. Le dije q las clases medias sacaremos al país adelante.Él me sonrió y me pidió q le limpiara el cristal de su coche....juas, juas....mejor hundidos

#10 ramon, barcelona-c, 11/04/2013 - 15:50

No sorpren que hi hagi una membre de la cinquena columna ,potser pagada per el CNI, d'aquests que intentan destrossar Catalunya però la pregunta es i que fan la resta de membres dels sindicats es que tots son iguals ?? es que l'odi s'ens menja l'enteniment ??Per on han passat els hispanos només odi

#9 C's go home, fora colons de Catalunya, Lleida, 11/04/2013 - 14:10

Ciudadanos s'està infiltrant als sindicats com si fòssin els sindicats verticals de Franco que tan els agradaven. Cada sindicalista de c's posa en perill els llocs de treball i dóna mala imatge de l'empresa. Només cal veure als mossos, el sindicat de c's més aprop dels delinqüents que dels catalans

#9.1 johan, josa de cadi, 11/04/2013 - 14:52

Nazionalistes fora de catalunya, aneu-vos a OCCITANIA.

#9.2 spanish, Madrid, 11/04/2013 - 16:09

calro la culpa es de Madrid el hospital de Sant Pau otra ruina soberanista jajjajajaja que ? los gestores no tienen la culpa de que sea un desastre......anda ya os vale