Publicitat
Societat · 14 de Juliol de 2020. 19:38h.

L'Hospitalet se salva per ara del confinament

Salut demana “reduir l'activitat social” en tres barris de la ciutat

L'Hospitalet se salva per ara del confinament

Alba Vergés

El Govern no confina l'Hospitalet de Llobregat pel rebrot de la Covid-19 registrat els darrers dies, sinó que demana als veïns dels barris de la Torrassa, la Florida i Collblanc “reduir l'activitat social” i no sortir de casa si no és estrictament essencial durant els propers 15 dies. Es tracta d'una recomanació del Departament de Salut -que no obligació- per a les tres zones de la ciutat on es concentren la majoria dels 300 casos detectats de coronavirus.

“La millor actuació és la prevenció”, ha dit la consellera Alba Vergés en una roda de premsa conjunta amb l'alcaldessa de l'Hospitalet, Núria Marín, des del consistori de la segona ciutat de Catalunya. La titular de Salut ha assenyalat que “l'epidèmia ha vingut a quedar-se durant un temps” i ha afegit que “si la situació empitjora prendrem mesures més restrictives”.

Vergés ha anunciat que es prohibeixen les reunions de més de 10 persones, les activitats culturals i esportives i es tancaran els gimnasos i els locals d'oci nocturn dels tres barris afectats. També es limitarà al 50% l'aforament als bars i restaurants, mentre que a les terrasses s'haurà de mantenir una distància de dos metres entre taules i grups de gent. Tampoc es podrà consumir a la barra.

D'altra banda, el Govern ha prohibit les visites a les residències de l'Hospitalet i les sortides dels residents per evitar contagis entre la gent gran. També ha ordenat el tancament dels centres de dia i les pistes esportives a l'aire lliure.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Error, LH, 14/07/2020 - 20:24

A aquests tres barris només funciona la mà dura. No coneixen - ni volen- aquests guetos. O el confinament es de 15 dies durs, o res. A final de mes tot l'Hospi confinat i la UME desinfectant la Plaza Española de la Torrassa, entre d'altres llocs d'aquesta ciutat sense remei.

#2 jvcs, barcelona, 14/07/2020 - 20:01

El Govern no confina l'Hospitalet de Llobregat ...diferencies entre lleida y area metrplitana , en realidad son temores electorales en la ultima !

#1 jvcs, barcelona, 14/07/2020 - 19:56

Principio de Peter. ... Este principio, formulado por el catedrático de ciencias de la educación de la Universidad del Sur de California en su libro The Peter Principle, de 1969,? afirma que: En una jerarquía, todo empleado tiende a ascender hasta su nivel de incompetencia: la nata sube hasta cortarse