Publicitat
Societat · 13 d'Abril de 2015. 18:28h.

L’imam acusat d'incitar a la violència de gènere dóna cursets a la mesquita de Terrassa

Sobre "el rol de la família musulmana en la participació ciutadana"

L’imam acusat d'incitar a la violència de gènere dóna cursets a la mesquita de Terrassa

L'imam durant la xerrada (Foto: Facebook Comunitat Musulmana de Terrassa)

Abdesalam L., l’imam de Terrassa acusat d’incitar a la violència contra les dones, ha impartit una xerrada sobre el rol de la família musulmana a la mesquita de la localitat del Vallès Occidental, malgrat que va ser apartat de les seves funcions després de la polèmica pels seus sermons.

Aquest imam, en efecte, va ser acusat l’any 2012 d’incitar en les seves homilies a la violència contra les dones, després que en un sermó assegurés que “Déu diu: 'Amonesteu aquelles de qui temeu que es rebel·lin, deixeu-les soles al llit, pegueu-les!”.

En una altra intervenció, l'imam va recomanar als presents que si les seves dones els desobeïen calia “negar-li les relacions sexuals” i “si amb aquest mètode no se soluciona el conflicte, doncs has de recórrer als cops. Com són aquests cops? No són els que provoquen fractures d'ossos, no són els que fan córrer la sang, no són els cops a la cara. Pot ser que en alguns moments es limitin a cops amb el siwak”.

Els Mossos d’Esquadra van gravar els sermons i posteriorment va ser acusat i imputat. Abdesalam L. va declarar davant el jutge que s’havien malinterpretat les seves paraules en treure-les del context religiós. Poc després, la junta directiva de l'Associació Cultural Musulmana de Terrassa va decidir que l'imam no oficiés cap sermó més mentre durés el procés judicial.

El passat mes de desembre, però, l’imam va impartir una de les xerrades de la Novena Trobada Religiosa de la Ciutat de Terrassa sota el títol “el rol de la família musulmana en la participació ciutadana”, tal i com s’informa al Facebook de la Comunitat Musulmana de Terrassa.

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#12 guineu, barna , 15/04/2015 - 00:52

Aquets home ata aqui dien burrades perque li fa la feina a la GENERALITAT y aquesta no te co ll ons , per ferlo fora de España.

#11 Pepet, Sabadell, 14/04/2015 - 13:14

Encara és aqui aquest home?. Quina falta de serietat!
Va entrar amb una "patera"? Va venir amb contracte de treball? Va venir perqué la familia el va reclamar? va venir a ajudar a pagar les pensions?; doncs sembla que no, però algú l'hi va donar el permís de residència i aixó és molt greu.EXPULSIÓ!

#10 Sant Agusti, MORULADA abans Igualada, 14/04/2015 - 07:54

Ancara no l'han expulsat a aquest ser extrany, perque d'huma no en te res

#9 Eva G, Fort Pienc, Barcelona, 14/04/2015 - 01:56

La portada del ABC de hoy martes confirma el dicho que una imagen vale más de mil palabras...

#8 Bin Bin Bin, Terrassa, 14/04/2015 - 00:42

I surt així difressat al carrer? Carnestoltes tot l'any? Mare de Déu Senyor! Si mon avi aixequés el cap ... En fi, al final serà veritat que Àfrica comença als Pirineus.

#8.1 pepe, andorra capital jerusalen, 14/04/2015 - 12:01

tal parece q el triple Bin Laden nunca ha visto un judio autentico, de esos q andan 5 metros por delante de sus mujeres, sin ducharse, a 40 grados a la sombra, con abrigo de levita, sombrero de fieltro, barba q nunca ha conocido el jabon y la pelambrera aun mas sucia (y sudada) que la barba.

#8.2 Pepet, Sabadell, 14/04/2015 - 13:19

Bin, avui n'he vists uns quants vestits d'aquesta manera i fa un parell de dies en vaig veure una amb burca "total"; dic una, perquè quasi no se l'hi podien veure els ulls. En fi, aquesta és la situació del país, obert a tothom.

#8.3 pepe, andorra capital jerusalen, 14/04/2015 - 13:46

no me seas antisemita, Pepeto, lo q visten los rabinos no se llama burca, es un abrigo de levita. Aunq en lo otro tienes razón, abunda tanto el pelo negro y el paño oscuro q no se les ve ni los ojos.