Societat · 22 de Març de 2010. 20:03h.

L'imam de Cunit contraataca

La mediadora cultural està denunciada per aproximar-se al domicili del dirigent musulmà

L'imam de Cunit contraataca

El dirigent del PPC Rafael Luna, amb Fatima Ghailan

L'Associació d'Amics del Poble Marroqui (Itran), que defensa l'imam d'aquesta localitat, Mohamed Benbrahim Hachlouf, ha difós un comunicat en què assegura que la mediadora social Fatima Ghailan, està denunciada en dues ocasions per haver-se traslladat als voltants del domicili del líder religiós.

El comunicat, difós "arran de la notícia apareguda en els mitjans de comunicació el dia 20 març 2010 relativa a la denúncia presentada per la Sra Ghailan sobre l'incompliment de l'ordre d'allunyament per l'imam de Cunit", afirma que " respecte al suposat incompliment de l'ordre d'allunyament denunciada per la Sra Ghailan, consten presentades contra la mateixa dues denúncies als Jutjats del Vendrell en les quals es posa en coneixement dels òrgans judicials la presència de la Sra Ghailan, als voltants del domicili de Cunit on resideixen algunes de les persones afectades per l'ordre d'allunyament, els dies 9 i 18 de març de 2010".

S'afegeix que "l'actitud mostrada per la Sra Ghailan, i que consta denunciada a la instància judicial, esdevé una mostra de la manca de respecte al poder judicial, una transgressió del propi contingut de la resolució d'allunyament dictada i una instrumentalització de la justícia".

Igualment, Itran afirma que "la informació que els mitjans de comunicació publiquen i difonen ha de ser contrastada. En aquest cas, es lamenta que els mitjans de comunicació no hagin contrastat la informació difosa pel que fa als fets realment esdevinguts".

També es diu que és "incomprensible la ingerència dels responsables polítics, i en concret les del Partit Popular de Catalunya en relació a aquests fets i les manifestacions públiques dels seus representants que apareixen en diversos mitjans de comunicació el dia 20 de març de 2010, ja que aquestes esdevenen unes declaracions irrespectuoses amb la independència del poder judicial i inadmissibles en un Estat social i democràtic de dret".

"Exigim", afirma Itran, "moderació, cautela i prudència en les declaracions de la classe política així com el màxim respecte a l'actuació judicial en aquest cas ja que es tracta d'un assumpte que es troba sub iudice".

Es aclareix que "en poder d'Itran consta una còpia de la denúncia presentada al jutjat pel senyor Mohamed Benbrahim Hachlouf, faquih de Cunit, contra la mediadora social Fatima Ghailan per trencament d'allunyamen en dues ocasions, la primera el dia 9 de març i la segona el 18 del mateix mes actual. Igualment obren en el nostre poder dues fotografies del cotxe de la mediadora, suposadament estacionat a pocs metres del vehicle del faquih, a prop del domicili d'aquest últim".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 jordi de Vic, VIC, 23/03/2010 - 09:16

El avance de la reconquista de Europa sigue imparable. Van de chulos y sobrados. Una verguenza.....

#3 Rosa, Igualada, 23/03/2010 - 08:14

morus=problemes segur

#2 Tori, BCN, 22/03/2010 - 23:36

Jua jua jua, !por favor que expulsen a este misógino de una vez!, y si la alcaldesa de Cunit quiere irse a vivir con el en un haren, adelante, !libertad para todos!, pero que no molesten.

#1 damage, Reus, 22/03/2010 - 20:39

Si esta gente no la tuvieramos aquí, este problema no lo tendriamos. Esta gente solo es utilizada por los politicos para darsela de democratas, pero , !cuidado!, que la hija del politico que no vaya con ningún moro, !vaya democratas!.